zaterdag 29 september 2012

Action - MAX make-up lippenstift

Ze zijn er weer! Nog niet zo lang geleden stapte ik met een droevig gezicht uit de Action omdat de lippenstiftjes die ik zo graag wilde er niet meer waren. Door de site van de Action wat in de gaten te houden zag ik dat de lippenstiftjes er weer waren, maar in een nieuw jasje. Je kan het al raden... ik spoedde mij naar het dichtstbijzijnde filiaal en kocht een paar lippenstiftjes.
Het was even zoeken voor ik wist welke kleurtjes ik precies wilde. Ik had er heel wat in mijn handen, maar had toen een zal-ik-die-wel-dragen-gevoel. Uiteindelijk koos ik dit paar waarin een prachtige peachy oranje en een felroze kleur zitten. De peachy kleur draagt de naam 'peach' en de roze kleur heet 'hot pink'.

Eigenlijk is de verpakking niet heel veel veranderd. Het heeft nu vooral een zwarte uitstraling, terwijl het voordien wit was, en dat geeft wel een chiquere toets. Of het echt een meerwaarde is durf ik niet uit te spreken. De lippenstiftjes worden verkocht per twee. Er zitten heel wat verschillende kleuren in het assortiment, maar pas op. Mogelijk zitten dezelfde kleurtjes in een ander paar lippenstiftjes, dus de kans dat je buiten stapt met twee dezelfde lippenstiftjes is groot. Bekijk dus goed de namen van de lippenstiften op de verpakking. Wederom is deze make-up niet getest op dieren, dus ++ voor MAX make-up! Een klein nadeeltje aan de verpakking van de lippenstift zelf is dat het product een stukje uitsteekt. Hierdoor kan je met de dop blijven schrapen en product verliezen. Wees dus voorzichtig als je de dop terug op de lippenstift schuift.


En dan het product zelf. Ik maakte een lichte swatch op mijn hand door een licht veegje te plaatsen. De pigmentatie is er zeker, maar is niet overdreven. Toch komt het product op de lippen wel een stuk beter naar voren. Ze blijven lang zitten, voelen erg prettig aan, zijn niet droog en gaan ook niet in de lijntjes zitten. Deze puntjes zijn echt super is voor zo'n budget lippenstift. Nog een leuk feit is dat de lippenstift mat is. Alvast een prachtige manier om je gezichtje wat op te pimpen. Wat kan ik meer zeggen? Ik ben fan! Je kan mij de lipstick zien dragen in dit artikel.


Dat er nog meer van deze lippenstiftjes in mijn stash zullen verdwijnen zullen jullie al wel begrepen hebben. Ik vind het enorme fijne lippenstiftjes en voor 0,89 cent kan jij ook een paar in je bezit krijgen in de Action.

"Action make-up voor jou een nay of een yay?"
© Laupropos | All rights reserved.