maandag 10 september 2012

Daily makeup - Augustus '12

Daily holy grails, van het moment dan toch, die ervoor zorgen dat ik behoorlijk de dag kan doorkomen. Ze wisselen af, worden vervangen of blijven. Sinds mijn vorige daily makeup is er best veel veranderd, maar dat is daarom niet slecht. Check even mee!

 


BB cream! De ontdekking van het jaar! Het zorgt voor een natuurlijke dekking en voelt heel erg licht aan op de huid. Omdat de dekking niet heel dik is werk ik puistjes, onzuiverheden en het blauw onder mijn ogen af met gewone foundation van Catrice. De catrice foundation zit al een hele tijd in mijn favoriete en dagelijkse producten, dus ik ben benieuwd naar welk product deze ooit zal kunnen vervangen. De Catrice prime and fine gebruik ik als ik daar nood aan heb. Momenteel heb ik al bijna de pan geraakt, maar ik word daar niet echt blij van want dat betekent dat hij bijna op is... Ik koop sowieso een nieuwe als dat gebeurd!

Mijn Essence kwastje en mijn beautyblender hebben het goed gedaan, maar het was hoog nodig om ze eens af te wisselen met iets nieuws. Om de BBcream of foundation aan te brengen gebruik ik mijn nieuwe Jemma Kidd school makeup brush in 09. Een heerlijke kwast die je makeup heel natuurlijk en snel opbrengt. Ik ben enorm blij met deze kwast. Om blush aan te brengen gebruik ik nu mijn blush kwast van de bamboo brush set van Zoeva. Deze werkt heel fijn en is enorm zacht.


Hoe natuurlijker hoe prettiger. Ik moet toegeven dat ik steeds nieuwe manieren zoek om natuurlijk, maar mooier voor de dag te komen. Zo stapte ik over van zwarte naar bruine mascara en oh my god it worked! Mijn natuurlijke witte huid staat veel beter met bruine mascara dan met zwarte. De lipstick van Catrice op de foto is jammer genoeg uit het assortiment gegaan, maar toch kan ik er nog even van genieten. Deze lipstick is mijn lippenkleur, maar beter. Alweer een natuurlijke toets. Mijn nieuwste blush van Sleek is een goede aanwinst geweest. Ik kreeg op de site veel reacties over hoe fel hij was, maar laat je niet vangen, want dat is hij niet. Hij zorgt voor een heel erg natuurlijke roze blush en is heel erg subtiel. Hij staat ook bijna bij alle huidtypes.


Mijn wenkbrauwpotloodje die ik dacht eeuwen te gebruiken is een stompje geworden. Omdat het vervelend werd om het stompje te hanteren leek het mij beter om gewoon een nieuwe te kopen. Ik ging kijken bij het kruidvat, maar niets boeide mij. Na een bezoekje aan het Hema had ik wel een aankoopje gedaan: een eyebrow pencil. Ik hoorde er al heel veel goede dingen over en ben tot nu toe heel tevreden over de kwaliteit van het potlood, maar ben nog volop aan het testen. Deze blijft dus nog even in mijn daily stash zitten. Highlighten moet je leren en gewoon worden. Vroeger zette ik nooit een highlighter op mijn gezicht, terwijl ik dat nu altijd doe. Het is een kwestie van gewoonte. Het zorgt namelijk voor een gezonde glow. Er zijn heel wat producten op de markt die daarvoor kunnen zorgen, maar ik koos voor eentje van Catrice. Om extra te highlighten in de ooghoeken gebruik ik mijn T.LeClerc Paris oogschaduw in een witte kleur.

"Welke producten behoren momenteel tot jouw holy grails?"
© Laupropos | All rights reserved.