woensdag 19 september 2012

Win een flacon Curasano Spraytan Express en Sentz handschoen t.w.v. 49 euro!

Hoera! In naam van Curasano mag ik een flacon Curasano Spraytan Express en Sentz spraytan express handschoen op de site Dresses and Daisies verloten! Beide producten hebben een waarde van 49,90 euro. Om te winnen hoef je helemaal niet veel te doen, dus haast je en doe mee!

"Curasano Spraytan Express is een natuurlijke hoogwaardige spray die speciaal is ontwikkeld om op een gezonde en snelle manier een prachtig egaal gebronsde tint te verkrijgen het hele jaar door."

De spraytan Express is heel erg makkelijk in gebruik en geeft meteen een mooi en natuurlijk bruin kleurtje. Een mooie meenemer, zeker omdat de winter vlak voor de deur staat. Het product is geurloos en kan gebruikt worden door alle huidtypes. Een volledige review over de spraytan vind je hier. Als je nog meer informatie wilt verkrijgen leid ik je graag naar deze websites: www.spraytanexpress.infowww.curasano.com en http://shop.curasano.com/cur_nl/zelfbruiners.html

Een leuk weetje is dat Curasano en ik mogelijk meerdere winnaars zullen kiezen. Hoe meer mensen er meedoen, hoe meer winnaars er zullen zijn. Nog een reden meer om dus zeker mee te doen.

Count me in!

Vul je gegevens netjes in op dit formuliertje (LINK).
Dit formuliertje moet zeker ingevuld worden, want anders is er geen deelname. Eén deelname per persoon. Werkt de link niet? Klik dan hier: http://www.curasano.com/win/?c=dressesanddaisies

Extraatjes

! Je hoeft voor deze winactie geen bericht achter te laten dat je meedoet !
Volg Dresses and Daisies op bloglovin' of GFC
Like dit berichtje op bloglovin'
Tweet dit (of een soortgelijk) berichtje via twitter: "Win twee prachtige Curasano express producten t.w.v. 49,90 euro op http://dressesanddaisies.blogspot.be/ RT=Lief!"

Hoe, wanneer en wat?

De winactie zal 4 weken online blijven staan, daarna word(t)(en) de winnaar(s) gecontacteerd. Denk eraan: hoe meer zielen hoe meer vreugd (en hoe meer kansen om daadwerkelijk te winnen).  

Veel succes aan alle deelnemers en toi toi toi!

"Doe jij al mee?"
© Laupropos | All rights reserved.