Overal klonk geroep en getier: "NYX niet meer te koop op webshops, maar sla je slag! Hier!" Omdat ik al een hele tijd uitkeek naar een bekende blush van het merk NYX begon ik te twijfelen. Deze kans zou ik immers nooit meer krijgen, dus sloeg ik mijn slag op boozyshop.nl.Een prachtige verpakking door Boozyshop.nl -ik ben fan-, want het is altijd leuk om een pakketje als een soort cadeau te mogen ontvangen. Het is een leuk extraatje die je dag alleen leuker kan maken volgens mij. In het boozy-zakje zit de blush NYX in Taupe, wat tevens mijn enige aankoop op de webshop was. Deze was nog eens extra verpakt met bubbeltjesplastic. Het doosje zelf werd omhuld door een stevig plasticje. Hierdoor werd het duidelijk dat het product niet eerder was geopend en jij de eerste mag zijn die het heerlijke gescheur en gekraak van het nieuwe plasticje mag horen.

Ik schrok enorm over hoe klein de blush wel is. Wanneer ik hem bekeek op foto's op andere blogs of zelfs youtube filmpjes leek hij een pak groter. Even een vergelijking tussen een Sleek blush en de NYX blush in taupe. Omdat hij klein is wil dat wel niet zeggen dat er weinig product in zit. Er zit namelijk 5,2g is en ik ben ervan overtuigd dat je een hele poos kunt doen met deze blush.


Een hele subtiele swatch. Mijn eerste indruk was 'wat een lichte kleur', maar eigenlijk is het maar beter zo. Het is net de bedoeling dat de blush subtiel en natuurlijk overkomt, dus is het geen wonder dat vele meiden hem prijzen als één van de beste contour producten. Zij subtiliteit maakt hem net zo bijzonder. Het is er, maar het valt niet op. De natuurlijke schoonheid krijgt dus een zacht duwtje in de rug.


Ik zit al heel erg lang naar deze blush uit te kijken waardoor ik nog extra blij geworden ben met de aankoop. Wat 'verlangen' niet kan teweeg brengen... Als je ook wilt profiteren van de NYX kortingen zal ik jullie moeten teleurstellen, want die zijn voorbij. Je kan NYX nu wel kopen in Douglas filialen in Nederland. Dus allen daarheen voor deze prachtige contour blush dus! *ren en joel* Ik betaalde 5,59 euro voor de blush, maar er kwamen nog eens verzendingskosten bij. Voor een totaal van 9,09 euro werd de blush uiteindelijk demijne.

"Heb jij van de NYX kortingen geprofiteerd?"