maandag 15 oktober 2012

Vondst van de maand - september '12

Oké... een beetje laat om nu nog over september te schrijven, maar ik heb er best een goede reden voor. Ik wil namelijk een nieuwe rubriek 'vondst van de maand' starten. De rubriek zal producten, voedsel, sites, enzovoort bevatten die voor mij een grote vondst waren. Omdat ik momenteel nog op zoek ben naar de vondst oktober leek het mij vreemd om die van september gewoon te laten voor wat ze waren, want ze zijn zeker de moeite waard om eens te bespreken.
Ik had nog een bon liggen voor het Kruidvat die ik een jaar geleden gekregen heb voor mijn verjaardag. Ik moest hem kost wat kost dus opmaken, want een jaar... oké... Ik was heel benieuwd naar de translucent poeder van essence. Ik heb namelijk nog geen soortgelijke poeder in mijn bezit en wilde er wel eentje uitproberen. Momenteel gebruik ik hem dagelijks en ik ben er enorm blij mee. De poeder zorgt ervoor dat mijn make-up langer blijft, mijn gezicht egaal is en natuurlijk overkomt. Een nadeel -ja, nadelen zijn er om toegegeven te worden- is dat de verpakking niet de beste is. Het poeder is heel dun en ontsnapt door het kleinste spleetje. Je zal wel begrijpen dat door de draaidop veel product wegwaait. Ook als je de doos op zijn kant plaatst kan er product uit vallen als de dop dicht is. Maar al bij al ben ik heel tevreden! Deze kost 3,49 euro.


Een tweede bon-item is deze kwast, wederom van Essence. Hiervan las ik enorm veel op verschillende sites en dat maakt je natuurlijk enorm nieuwsgierig. Hoe blogs je koopgedrag wel niet kunnen veranderen hé? Ik kocht, ik probeerde en ik keurde goed. Een kwast die ik de laatste tijd altijd in mijn crease gebruik en waarmee ik goed kan blenden. Hierbij mijn dankbetoon aan de vele blogsites die hiervoor reclame maken. En oeps... nu ben ik één van hen.

"Wil jij je vondst van de maand met ons delen?"
© Laupropos | All rights reserved.