zaterdag 10 november 2012

Lush - Karma kream

Als je bij de Lush een aankoop doet is de kans groot dat je een staaltje meekrijgt naar huis. Ik kreeg bijvoorbeeld de vraag: "Wat zou je graag eens uitproberen uit de winkel?", gesteld. Eigenlijk wil ik alles wel proberen, maar mijn voorkeur gaat momenteel toch naar een karma product. "Ik kan je een bodybutter meegeven.", antwoordde de verkoopster daar vriendelijk op.


Ik kreeg heel wat nuttige informatie door de verkoopster, wat mooi meegenomen was. Zelf kende ik bijvoorbeeld niet veel van de Karma-lijn van Lush, die volgens haar de meest bekende lijn is. De geur van de bodybutter is heel bijzonder en daardoor wordt het omschrijven ervan erg moeilijk. Als ik echt iets ermee moet vergelijken zou ik vertellen dat het ruikt naar lieve vrouwtjes snoep, dus de snoepen die we met Sinterklaas krijgen. Als je verder ruikt, ruik je ook nog iets fris en citroen achtig, wat na verder onderzoek citroen gras en sinaasappel olie blijkt te zijn.

De substantie van het product is zacht, creamy en roomwit. Wat ik wel merkte is dat bij het aanbrengen de crème wat plakkerig aanvoelde, maar na enkele seconden was alles al ingetrokken in mijn huid. De geur blijft na het aanbrengen nog een hele tijd hangen en het product is ook heel zuinig in gebruik. Met één klein potje kan ik bijvoorbeeld 4 keer mijn lichaam insmeren. 

Als je geïnteresseerd bent in het product en een full size potje wil aanschaffen zal je daar ongeveer 20 euro voor moeten neertellen. Daarvoor krijg je een potje met 225 gram inhoud. Dat is best veel, maar als je echt aangetrokken door wordt, zeg ik doen! Let wel op: er zitten parabenen in het product, dus als je daar niet tegen kan zou ik deze niet aanraden. Als je deze graag wilt uitproberen, maar geen fullsize wil kopen, kan je mijn voorbeeld volgen en een tester vragen aan een Lush-verkoopster. Ze zullen je het met plezier meegeven, dat ben ik zeker. 


"Welke staaltjes/testers heb jij al gevraagd of gekregen in een Lush winkels?"
© Laupropos | All rights reserved.