donderdag 8 november 2012

Vondst van de maand - oktober '12

Niet enkel andere bloggers, maar ook ik profiteerde van de NYX actie waarmee ze je bespammden. Geen enkele goodie die te verkrijgen was van NYX ontsnapte aan mijn oog en uiteindelijk koos ik er enkele producten uit. Jullie konden mijn eerste ervaring met dit palet al zien in dit filmpje. Achteraf gezien een prachtige aankoop die meteen mijn vondst van de maand werd!Het NYX palet is niet meer één van de nieuwste, want je kan het al een hele poos op de markt vinden. Het palet is gebaseerd op een Caraïbische sfeer, is onderdeel van de Carribbean collectie en kreeg zelf de naam 'I dream of Nevis' met zich mee. Ik zie al meteen taferelen waar Kapitein Jack Sparrow aanmeert aan een onbekend baai die St Nevis heet... You get the point.

De reden waarom het palet mij zo aantrekt is omdat het hele lichte, maar toch natuurlijke kleuren bevat. Perfect voor mijn witte huidje, dus yay! De kleuren bevatten heel wat pigment en zijn goed te blenden. Er zit ook een mooie variatie tussen matte kleuren (3 stuks) en shimmery kleuren (2 stuks) in. Je kan dus heel wat kanten op met dit palet en er zowel een dagelijkse look mee maken als een avondlook. Sinds ik dit palet heb, heb ik het altijd gebruikt. Een nieuw favorietje die ik jullie zeker niet wilde weerhouden!

Als je het palet zelf wil kopen kan dat jammer genoeg niet meer online. Je kan het enkel in de Nederlandse Douglas winkels vinden en dan nog kan ik dat niet met alle zekerheid meedelen. Ook op blogsales loop je kans deze tegen te komen. Dus als je deze wil... zal ik heel hard voor je duimen! 

"Wat was jullie vondst van de maand?"
© Laupropos | All rights reserved.