maandag 31 december 2012

Favoriete producten van 2012

Het jaar 2012 bracht leuke en minder leuke dingen met zich mee. In dit artikel zullen we ons vooral toespitsen op de leuke dingen, namelijk de grote favorieten van 2012!


Toen de chocoladelijn in The Body shop uitkwam was ik er razend benieuwd naar. Na er een keertje mijn neus aan te zetten was ik helemaal verkocht aan de zoete geur van het goedje. De douchegel werd al verplaatst door een rebuy en nu de bodybutter ook bijna op is zal ik daarvan ook een tweede potje moeten kopen. Ik ben echt gek op deze prachtige chocoladelijn, waardoor ze in mijn producten van 2012 komen.

Lush heeft heel wat prachtige producten, waaronder een gezichtreiniger met de naam eau roma water. Deze is voor personen met een droge huid, ruikt lekker en laat je gezicht gezond stralen. Het is fijn om makeup op te doen, maar soms nog fijner om achteraf alles af te doen en met een heerlijk en net gevoel te eindigen. Over BBcream wist ik in 2011 nog niets af, maar in 2012 plaatste ik mijn eerste bestelling om het product eens zelf uit te testen. Ik was zo verrast over de uitwerking van de uitwerking van de BBcream van Skin79 dat  ik hem dagelijks ben beginnen gebruiken. Een volledig review vind je hier. De Pure coconut conditioner van de Action lag heel snel in mijn mandje dit jaar, want de geur van kokosnoot kan ik gewoon niet weerstaan. Als ik vertel dat ik al een backup heb liggen van dit product zegt dat waarschijnlijk wel genoeg. Ik ben er gek op!


Dit jaar leerde ik heel wat fijne kwasten kennen die tevens deels budget zijn. Een review over de Essence blending kwast vind je hier, want daarover schreef ik al een artikel in de vondst van de maand. Een blending kwast die zeker niet moet onderdoen voor duurdere varianten, want hij doet zijn werk heel erg goed. Nog een Essence kwast is de blush kwast die blush op een hele natuurlijke en mooie manier aanbrengt. Ik gebruik deze dagelijks. Om foundation of BBcream aan te brengen gebruik ik vaak de Jemma Kid pro blush kwast in 09. Deze blendt het product heel mooi over mijn gezicht. Een review vind je hier. Het lakje van het jaar gaat naar Catrice alluring night van de Las Vegas collectie.


Qua makeup is het dit jaar binnen de perken gebleven. Ik probeerde verschillende producten uit, maar varieerde vooral. Zo leerde ik de highlighter pen van Catrice kennen, de catrice made to stay 07 pot en een blush van Catrice. Stuk voor stuk prachtige producten waar ik zo blij mee ben.

Zelf heb ik veel last van pijnlijke, droge lippen, maar met deze Carmex lippenbalsem werd veel pijn binnen de perken gehouden. Deze balsem zit standaard in mijn handtas, maar is jammer genoeg bijna op. Ik voel dat 2013 een nieuw exemplaar zal brengen, want zonder... ik mag er niet aan denken.


De lipsticks van het jaar waren een nude lipstick in de kleur Summer love van NYX en een roze lipstick in de kleur Pinkadilly Circus van Catrice. Ze zitten beiden heerlijk en zien er nog eens leuk uit ook.


Een oogschaduwpalet die ik onverwacht bij een NYX sale op de kop kon tikken was dit i dream of nevis palet van NYX. Het bevat prachtige nude kleurtjes die goed passen bij mijn natuurlijke huidtoon. De kleuren blenden goed en zijn heel gepigmenteerd. Echt de vondst van 2012!


Zoals je merkt heb ik heel wat mooie producten mogen leren kennen dit jaar.
"Jullie ook?"
© Laupropos | All rights reserved.