zaterdag 15 december 2012

Rebuy: Essence parfum mini's

De parfums van Essence liggen al een tijdje in de rekken, maar toch wil ik ze nog even in de bloemetjes zetten. Nog niet zo lang geleden ademde mijn exemplaar haar laatste luchtje uit waardoor ik even zonder zat. Ik besloot om een nieuwe te halen, waardoor de aankoop tot een rebuy werd gedoopt. Waarom ik hem nog een keertje heb gekocht?De Essence parfums kan je niet in het make-up schap van Essence zelf vinden, want ze staan iets verder bij de bundeling parfums. Essence heeft in totaal 6 verschillende geuren op de markt gebracht, namelijk: Like a new love, Like a trip to New York, Like a first day in spring, Like a walk in the summer rain, like a day in a candy shop en like a girls' night out. De flesjes zijn te koop in 10 ml en 50 ml en de geuren zijn enorm variĆ«rend. Er zit zeker een geurtje tussen die het beste bij je past. Bij mij waren dat tot nu toe de geuren Like a new love en Like a girls' night out.


De flesjes op de foto's zijn exemplaren van 10 ml. De reden waarom ik de kleinere flesjes koop is omdat je op die manier sneller een nieuw flesje kan kopen en variĆ«ren. Ik hou er namelijk niet van om veel parfums te hebben en hou het meestal bij 1 geurtje. Wanner dat geurtje op is koop ik weer een nieuwe. Nog een reden waarom ik de kleinere flesjes verkies is omdat ze heel erg makkelijk mee te nemen zijn tijdens een uitje. Even in de handtas gooien en klaar! In een toilettas nemen ze tevens niet veel plaats in beslag, terwijl een full-size parfum dat wel doet. Laat ik dan maar net beginnen over het gewicht (geen gewicht dus).

De geur Like a girls' night out is een fruitige, bloemige geur en is een tikkeltje zwaarder dan de meeste geuren van Essence. Er zit namelijk vetiver, musk en vanille in verwerkt. Mijn nieuwe geurtje Like a new love is enorm zoet, maar ook fris tegelijk. 

Ik ben heel erg overtuigd over deze kleine geurtjes en weet nu al zeker dat er nog zullen volgen. Voor 2,99 euro per kleine flesje kan er eigenlijk niet veel verkeerd lopen. Prachtig prijsje voor een prachtige parfum. Ik ben best benieuwd welke mijn volgende geurtje zou kunnen worden...

"Welke parfum heb jij al eens opnieuw gekocht?"
© Laupropos | All rights reserved.