maandag 21 januari 2013

MaXFactor - Flipstick colour effect

De flipsticks van MaXFactor zijn eigenlijk al geen nieuwe kost meer in beautyland, maar toch wilde ik er nog even een artikeltje aan wijden. Een rode kleur met goud verraad dat het om de kleur gipsy red gaat.
De flisptick heeft twee kleuren, namelijk een felrode en een gouden kleur. Het is de bedoeling dat je eerst de rode kleur opdoet en om daarna aan te vullen met de gouden kleur. Natuurlijk kan je de kleuren ook apart gebruiken om tot een effect te komen dat je fijn vindt.


Dit is echt een -bam in yo face- kleurtje. Het is enorm fel en door mijn witte huidje wordt de kleur nog feller dan hij eigenlijk is. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet met deze kleur op mijn lippen naar buiten durf te wandelen en ik vrees dat deze kleur meer gepast is voor personen met een meer donkere huid. De kleur zit een tijdje zitten, maar niet overdreven lang. Bijwerken is dus nodig.

Met de gouden kleur boven de felrode kleur wordt het geheel omgetoverd van fel naar -omg overdreven fel-. Dit is zeker geen combinatie waarmee ik de deur uit zou willen gaan en hier spreek ik niet eens meer over durven... het gaat meer over niet willen. De gouden kleur draag ik liever apart op mijn lippen, zonder de rode kleur er onder te doen. Een groot nadeel, volgens mijn mening, is dat er een geur en smaak aan de gouden lipstick zit waar ik een beetje onwel van wordt.

Dit aritkel gaat over de kleur 'gipsy red', maar natuurlijk heeft de flipstick lijn heel wat meer kleuren  achter de hand. Of ik deze flipstick vaak zal dragen blijft een vraag, want volledig overtuigd ben ik niet. Dat wil wel niet zeggen dat andere mensen niet van deze flipstick kunnen houden en zoals eerder vermeld zijn er meerdere kleurtinten dan deze. Misschien zijn de andere versies wel beter?

"Heb jij een flipstick in je bezit en hoe bevalt die je?"
© Laupropos | All rights reserved.