maandag 4 februari 2013

Dresses and Daisies bestaat 2 jaar!

Ik had het totaal niet door. Tijdens een aanvraag moest ik de begindatum van mijn site opzoeken en ik kwam te weten dat die datum 3 Februari 2011 was... Niet te geloven. Dresses and Daisies bestaat gewoonweg al twee jaar. Door mijn onwetendheid heb ik niet echt iets gepland en hopelijk vinden jullie dat niet zo erg. Ik hoop jullie nog lang te kunnen trakteren op allerlei artikels en wie weet komt er nog een late winactie aan om alles te vieren. Weet dat zonder jullie deze site geen twee jaar geworden zou zijn. Jullie zijn mij zo dierbaar. Dankjewel!

Klik verder voor enkele mooie momenten en meest bekeken artikels van de afgelopen twee jaar:

Klik op een cadeau om te openen


Top 5 van de best bekeken artikels

5. Catrice LE Hollywood fabulous 40's - door Nikita
Ik dacht dat mijn ogen mij bedrogen toen ik binnenstapte in het kruidvat. De laatste maanden had ik weinig LE's gekocht, want ik vond die niet zo denderend. Hollywood Fabulous 40's vond ik wel prachtig, maar ik hoorde overal dat deze collectie niet naar Belgiƫ kwam. Blijkbaar was er toch een foute communicatie, want toen ik het kruidvat binnenging stond dus Hollywood Fabulous 40's op mij te wachten ! [LINK]4. MAX: Nagellak (Action)

Jullie kennen deze vast al: de nagellak van het Action huismerk 'MAX'. Ze zijn heel erg goedkoop, maar zijn ze ook goed? Lees meer om het te weten te komen!


3. Bestelling - Zalando


De online webwinkel genaamd Zalando zal jullie wel bekend in de oren klinken. Ik bedoel... *AAAAAH*. De naam staat bekend voor de schoenen die ze er verkopen, maar ze verkopen er niet enkel schoenen. Je kan er ook kledij, juwelen, lederwaren, decoratieve woonaccesoires, ... en ook beauty spulletjes vinden. Vooral dat laatste puntje deed mij avonden ronddwalen op de site. [LINK]2. MAX - Nail-art polish a.k.a. stripers

Budget MAX merkt uit de Action komt op de markt met gloednieuwe lakjes, namelijk striper lakjes. Op het eerste zicht zien ze er super uit, maar schuilt er achter het zachte prijsje ook een goede liner? [LINK]


1. H&M: Ear cuffs


Je leest de laatste tijd enorm veel over cuff earrings, vooral in de blogwereld dan. Hier en daar zag ik enkele leuke cuffs in de schijnwerpers staan, maar het was uiteindelijk de blog van retro-elke die mij naar een H&M winkel bracht. De meeste cuffs zijn ontzettend lang en groot, maar plots zag ik een kleinere versie hangen. Ik liep er bijna letterlijk mee naar de kassa. [LINK]

Leuke reacties
Natuurlijk vind ik alle reacties leuk en lief, dus ik kopieerde snelletjes enkele leuke comments vanuit de grote hoop! 


Het zou zooo leuk zijn om jou te ontmoeten!! <3 div="" nbsp="">

I wants nutella ijs! 

roosb75
leuke shoplog en nog gefeliciteerd met je verjaardag en de beste wensen voor 2013. Die eyeliner van de action ga ik morgen gelijk halen.

Sanne S. 
Zo, filmpje iets later gekeken zodat ik er meer van kon genieten nu ik de tijd heb. 

Wauw, wat een mooie tas! Ik kende deze webshop nog niet maar ik ga gelijk een kijkje nemen!


Best bekeken youtube filmpje
© Laupropos | All rights reserved.