Lady Gaga heeft al een hele horde monsters a.k.a. Gaga fans achter zich lopen. Haar laatste nieuwe parfum, die eigenlijk al een tijdje op de markt is, is zeker geen bad romance voor velen onder ons. Ook ik kreeg veel po, po, po, pokes in my face omdat de ene review na de andere verscheen op het internet over het product. De nieuwsgierigheid brandde en omdat ik toch nood had aan een nieuwe parfum besloot ik om er even mijn neus aan te zetten. Verkocht.


Wat het eerste opvalt aan het product is de mooie zwarte kleur van het parfum, hij is namelijk pikzwart. Deze kleur blijft gelukkig niet zwart, want het verkleurt vanzelf als het in contact komt met de lucht. Mijn flesje bevat 30 ml, maar je kan het product ook in 50 ml en 100 ml vinden.


Wat een prachtige woordspeling: tranen van Belladonna, verpletterd hart van de tijger orchidee met een zwarte sluier met de geur van verpletterde abrikoos en de combinatie van aroma's van saffraan en honing druppels. Een hele mond vol voor een een parfum.


De Flacon van de parfum is, net zoals het goedje erin, heel bijzonder. Een mooie fles waarvan de dop rond de fles wordt gehuld. Het doet mij een beetje denken aan iets buitenaards of een klauw van een kraai. Het is zeker en vast een flesje op z'n Gaga's. Het is mogelijk om de fles te laten rusten op de dop zoals ze dat doen in de parfumwinkels om het product aan te bevelen, maar dat is geen aanrader. De fles schuift namelijk makkelijk weg van de dop en we willen natuurlijk niet dat deze parfum zou vallen op de grond.


De geur sprak mij meteen aan, maar daar was achteraf een goede reden voor. Er werd mij namelijk vertelt dat ik de geur al eens gekocht had, wat natuurlijk onmogelijk was. De geur leek inderdaad op een eerder gekocht parfum, namelijk de Fuel for life parfum van Diesel die nog steeds behoort tot mijn favoriete geuren. Een review over de Diesel Fuel for life parfum vind je hier. Hoe ik de geur kan omschrijven? Zoet, bijzonder en enorm moeilijk te beschrijven... Het is tegelijk duister (belladonna), sensueel (honing, abrikoos) en licht (orchidee).

Ik ben enorm blij met deze parfum en zal hem met alle plezier dagelijks gebruiken. Even de kokosnootgeurtjes aan de kant en hallo Lady Gaga geur! Je betaalt 29,50 voor een flesje van 30 ml, 39,50 voor een flesje van 50 ml en 69,50 voor een fles van 100 ml. Als je meer van bodylotions houdt met de geur van deze parfum betaal je 19,50 voor een tube met 200 ml product. De prijs valt best mee aangezien je er een hele bijzondere parfum voor terugkrijgt naar eigen mening. Ik kijk dus zeker positief terug op deze aankoop. Grijp dus je telefoon en bel al je kennissen op om te vertellen over deze nieuwe parfum met de woorden: "Hello hello baby i called to tell something..."

"Wat vind jij van deze gaga parfum?"