Caviar nails zijn al een tijdje in, en misschien er ook alweer uit, maar dat maakte er mij niet minder geïnteresseerd door. Ik kon ze bestellen via Ebay, maar ach... waarom zoveel moeite? Een snelle wandeling door een Action winkel deed mij botsen op een Caviar setje van MAX. Grijpen die handel en rennen naar de kassa!Normaal ben ik niet de persoon die gezellig uren haar nagels gaat lakken en er eens gezellig gaat bij neerzitten. Meestal doe ik alles snel snel en mag het niet teveel moeite kosten, maar met dit setje kon ik niets anders dan alles rustig aan te doen. Het setje bestaat uit drie lakjes: zwarte base coat, doorzichtige topcoat en uiteindelijk de 'kaviaar'. De basecoat is heel goed om aan te brengen en is mooi gepigmenteerd. Het is wel zo dat hij heel snel chipt, dus de topcoat is nodig. De topcoat moet je aanbrengen en daarna meteen de beads (kaviaar) op drukken. Ikzelf deed wat van de bolletjes op een papiertje en drukte er daarna mijn nagel in. Een nettere methode is niet echt mogelijk. Mijn bolletjes lagen letterlijk overal in de kamer... (scheelt aan mij hoor).

Een tip is om deze lakjes net aan te brengen voor je vertrekt naar een feestje of andere gelegenheid. De bolletjes blijven bij mij niet zo goed zitten en ook contact met water is niet aangeraden, want dan laten de bolletjes meteen los. Bij voorzichtigheid en grote zorg blijven ze wel langer zitten, dat is vrij normaal.


Of ik het setje opnieuw zou kopen kan ik niet duidelijk weergeven. De prijs is heel zacht, waardoor ik niet echt boos kan zijn dat de bolletjes niet goed blijven zitten. Dan neem ik maar een meer kwalitatieve base- en topcoat die dat werk wel beter doet. Ik kocht dit setje voor 0,79 cent in de Action.

"Heb jij al Caviar nails geprobeerd?"