's avonds thuiskomen na een dag hard werken en de geur in je neus krijgen van heerlijk fruit, gebakjes, vanille ... Als je zo'n grote geurkaarsenfan bent als ik ken je het gevoel wel. Ik ben steeds op zoek naar goede kwaliteitsvolle geurkaarsen en volens mij heb ik mijn favoriete winkel er nu wel voor gevonden. Ikea... me love you! Maybe my readers too?Kaarsen zijn er in alle kleuren, geuren, maten ..., maar daarom zijn ze niet allemaal even goed. Zo kan je bijvoorbeeld in de action goedkope geurkaarsen kopen voor een prikje. Deze zijn goed, maar zeker niet kwaliteitsvol. Ze branden snel helemaal uit en hebben geen intense geur. Toen ik een uistapje maakte naar de Ikea, inclusief een bord zweedse ballletjes, kreeg ik hun kaarsen in handen.


Met de theelichtjes kan je een hele poos doen. Ze geven een intense geur in de hele kamer af en zijn te koop in verschillende geuren. Zelf hou ik enorm van zoete geuren, dus legde ik fruitige geuren in mijn mandje, maar er zijn nog veel andere geuren te vinden. Wat leuk is, is verschillende kleuren kaarsjes tegelijk aansteken. Zo krijg je verschillende aroma's die samen een heerlijk geheel vormen. 2,99 eur per 36 stuks.


Het meest enthousiast was ik wel over deze grotere kaarsen, met een gebakjes-geur. Juist ja... Mijn kamer ruikt nu heerlijk naar taart! 4,99 eur per 3 stuks.


Steek jij af en toe wel eens een kaarsje aan voor de gezelligheid?