woensdag 29 mei 2013

Outfit: Happy Weather

Daar piepte de zon tussen de wolken en lachte ons vrolijk toe. Het regenachtige landje dat tot Belgiƫ werd gedoopt mocht een hele dag lang baden in de zon. Een hele dag dames en heren! Daar moet geprofiteerd van worden en kan er eindelijk een jurkje uit de kast gehaald worden.Ik combineerde een H&M jurkje en een rokje met elkaar. Eigenlijk kunnen beide stukken op oneindige manieren gecombineerd worden, wat net de truc is. Vandaag had ik zin om deze combinatie te maken. Om het felle van de rok wat zachter te maken koos ik voor bruine schoenen.

Een flinke windstoot kan rokjes omhoog heffen. Laten we het maar een 'marilyntje' noemen. Zelf hou ik meer van strakke aansluitende rokken waarmee ik zonder schrik de straat op durf. Accesoires maken een look. Trop is teveel (en omgekeerd) en dat paste ik bij deze look toe.


Ketting: ebay - schoenen: poccolinos - jurkje: H&M - rokje: H&M


"Wat grijp jij meteen uit je kast wanneer het een mooi dagje wordt?"
© Laupropos | All rights reserved.