maandag 10 juni 2013

Project creatief: Washi tape

Zo veel washi tape met zo veel mogelijkheden. Omdat ik het beu was om de tape telkens op papier te kleven begon ik maar met andere dingen beplakken. Make-up? Hmm? Proberen waard...


De tape is in allerlei kleuren, maten en prijzen verkrijgbaar. Ik kocht die van mij in verschillende winkels zoals Action en Aldi. Het is iets waar je toevallig op moet botsen. Momenteel zijn er wel mooie exemplaren te koop bij de Action die ik heel erg kan aanraden.


Ik begon voorzichtig met het beplakken van wat goedkope lipsticks. Deze lipsticks zijn afkomstig uit de Action (hoezo Action verslaafd?) en ook de tape die ik gebruikte is daarvan afkomstig. Het geeft de lipsticks een hippe toets en het is meteen ook heel fleurig om in je stash te hebben. Een heel eenvoudig, maar daarom  niet minder toffe, DIY om te doen op saaie momenten.


Heb jij DIY vingers? Zoja? Wat was je laatste DIY-project?
© Laupropos | All rights reserved.