donderdag 5 december 2013

Bourjois Smoky Eyes - Door Nikita

Mag ik jullie voorstellen aan gastblogster Nikita? Als je meer over haar wilt weten kan je terecht bij de over de website pagina.
Ik had eens zin om een nieuw palet te kopen om dagelijks te gebruiken. De catrice palettes was ik beu gezien en ik wilde graag eens afwisseling. Toen ik in het kruidvat was viel mijn oog o de Smoky Eyes van Bourjois. De mooie bruintinten zagen er prachtig uit en het leek me een leuk palette voor iedere dag, dus dat verdween snel in het winkelmandje.Ik vind bruintinten sowieso al prachtig en de versie die ik gekocht heb heet Mordore Chic. Hierin zitten twee leuke bruintinten voor een mooie ooglook en één heel zachte tint die je perfect als highlighter kan gebruiken. 


Toen ik de foto's nam was het duidelijk nog een mooie zonnige dag... Je ziet duidelijk dat het alledrie shimmerkleuren zijn. Dan nu de swatches:


Nou, deze vielen wat tegen. De donkere tint was goed gepigmenteerd, maar de 2 anderen stelden mij een beetje teleur. Ik vind wel nu ik het palette vaker gebruik de kleuren beter gepigmenteerd overkomen op mijn ogen. Ik vind de kleuren wel mooi en kan er een leuke ooglook mee creëren dus ben ik uiteindelijk wel blij met dit palette. Het is een leuke afwisseling en het zijn mooie kleuren. 

Qua pigmentatie is het toch wel beter dan Catrice, maar de prijs is ook minder budget je betaalt rond de 13 euro. Voor dat geld koop ik eigenlijk liever een Sleek palette waar je meer kleuren bij hebt en toch net iets betere kwaliteit, maar die vind je spijtig genoeg niet zomaar in een winkel. 

Gaan jullie voor Bourjois of zou je toch ook eerder voor Sleek gaan ? 
© Laupropos | All rights reserved.