Ik kan mij de tijd al niet meer herinneren waar we nagellak/glitters stevig van onze nagels moesten boenen om het eraf te krijgen. Bedrijven spelen steeds in op onze noden en maakt het ons steeds makkelijker. Zo is er bijvoorbeeld deze nail polish remover waarin je een vinger moet stoppen, even moet wachten en vanzelf je lak er af haalt.


Van het merk number six had ik weinig gehoord, wat mij nog meer nieuwsgierig maakte. Het merkt test niet op dieren en het product is aceton vrij, wat een brandbare vloeistof is. Met een lengte van ongeveer 8 cm bevat het ongeveer 75ml product. Ingrediënten zijn: aqua, mek, isoproyl alcohol en parfum.

Gebruiksaanwijzing: steek je vingertoppen in de spons en zo verdwijnt binnen een minuut en zonder aceton zelfs de meeste hardnekkige nagellak! Zonder de nagelriemen, huid of nagels uit te drogen. Dankzij het compacte formaat eenvoudig overal mee te nemen.


Binnenin zit een zwarte spons dat in vier werd gesneden. Hierdoor kan je je vinger er makkelijk in schuiven. Het gevoel is even wennen, want je vinger zit immers in een natte spons te weken. Ik lakte mijn nagels met 3 lagen glitterlak om goede hardnekkige lak te krijgen. Eenmaal het potje open was kwam er een zoete geur uit, maar meteen nam de remover-geur die we allemaal kennen de bovenhand.


Na een halve minuut zagen mijn nagels er zo uit en na een minuutje wachten was alle glitter weg. Ik heb wel even weg en weer gefriemeld met mijn nagels om het product wat beter te helpen en om gebruik te maken van het sponsje. Mijn nagels/vingers voelden vettig aan. Met een droog doekje wreef ik alles schoon.Het was mijn eerste ervaring met dit soort remover en ik ben goed verrast. Nu hoef ik mijn nagels niet meer te beschadigen met boenen en kan ik lekker lui wachten tot het product zijn werk doet. Je kan het product vinden in Di.

Number six, Express nail polish remover - € 4,99 Di

Product(en) te koop bij Di Beauty & Care