Wat moet je soms meer hebben dan een blos op je wangen, wat mascara op je wimpers en een gloss op je lippen. Dat minder soms meer betekent is een zuiver feit. Maar... glossjes heb je in alle soorten en maten. Toen ik deze plumper in handen kreeg, dat vergelijkbaar is met een gloss, maar het toch niet is, stond ik te popelen om hem te testen. En alvorens mijn verontschuldigingen, ik gooi echt met the Balm producten rond jullie oren. Misschien houd ik iets teveel van het merk.


Er is een ruime keuze in 14 kleuren voor deze 'plumpers'. The Balm geeft ze weer mooie namen zoals: spike my punch, razz my berry, cherry my cola, ruby my grapefruit, passion my fruit, squeeze my lemons, cocoa my coconut, strawberry my shortcake, pink my lemonade, water my melon en tutti my frutti. Zelf mocht ik Cherry my cola uitproberen.Over de applicator van de gloss valt niet te klagen. Het is een gewone applicator, die goed het product vasthoudt, maar niets meer. De structuur van de gloss is ook hetzelfde als een andere, is niet kleverig en heeft een munt-achtige smaak. De geur/smaak is zeer moeilijk te beschrijven. Misschien een cacao en munt mix?


Een donkerroze kleur met wat gouden glitters. Toen ik deze gloss op mijn hand swatchte zag hij er heel gepigmenteerd uit. Op mijn lippen kwam de pigmentatie wat minder naar voren, maar dat komt mogelijk door mijn lippen die uit zichzelf al heel gepigmenteerd zijn. De gloss wilde niet meteen gelijk verdelen over mijn lippen. Toen ik erover ging met mijn vinger om alles een beetje te laten indringen ging het gelijkmatig verdelen vlotter.


Ik vertelde eerder dat dit een gloss, maar tegelijk geen gloss is. Het plumping effect zorgt inderdaad voor dat tikkeltje meer. Als je de gloss aanbrengt krijg je dan ook meteen een tintelend gevoel op de lippen en je proeft ook een beetje munt/eucalyptus. Mocht je ooit carmex gebruikt hebben dan laat je ik je dit gevoel graag vergelijken met deze plumper.


Momenteel loopt er een leuke actie in Di waar je bij besteding van €15,00 een gratis tasje krijgt. Dit zolang de voorraad strekt. Altijd een leuk extraatje bij een een product van the Balm. Oh enne... de highlighter op deze foto kan je nog steeds winnen in dit artikel!

Plump your pucker in cherry my cola -  € 12,00 bij Di

Product(en) te koop bij Di Beauty & Care