zaterdag 8 februari 2014

Douchegels van het moment

Met weinig besef over het grote aantal douchegels begon ik aan dit artikel. Ik schaam mij best, maar nu weet ik wel dat ik eerst een deeltje moet opgebruiken voor ik een nieuwe koop. Misschien niet te streng zijn, want het is overheerlijk om te variëren in soorten. De hoop die je nu te zien zal krijgen behoren allemaal tot mijn favorieten.Als eerste twee douchegeld van het merk 100% soin plaisir. De grootste favoriet in een macaron geur is helaas op, maar ik heb nog deze twee om op te maken. Wat vooral leuk is aan de gels is dat ze bijzondere combinaties in geuren dragen. Bijvoorbeeld: kersenbloesem en granaatappel. De flessen zijn wel enorm, dus het duurt een tijd voor ze op zijn. Op zich niet erg, maar als je graag varieert en nu en dan eens met een nieuwe fles naar huis komt kan dat soms tegen het voordeel werken. Een volledig review over de hele douchegel lijn vind je hier
Lush snow fairy klink jullie wel bekend in de oren. Langs de ene kant vind ik dit een hele toffe douchegel, maar OH wat heb ik spijt dat ik een fullsize gekocht heb. Deze gel zal op zijn tegen mijn pensioen als ik licht overdrijf. Snow fairy is een geur die heerlijk is, maar niet om dagelijks te gebruiken, da's mij net iets te zoet. Een review over het product vind je hier.


Twee mini sizes die ik steeds met alle plezier gebruik zijn deze the body shop gel in de geur vanilla bliss en clean on me gel van soap and glory. Deze zijn makkelijk mee te nemen tijdens een weekendje weg en geuren overheerlijk. De vanilla bliss ruikt naar zachte vanille en clean on me geurt naar een romige zeep.


En als laatste de all time favoriete douchegels, die van the body shop. De gels geuren heel sterk en halen snel vuil weg (de reden waarvoor we een douchegel gebruiken mag ook niet vergeten worden, hé). Er zijn al heel wat geurtjes die de revue gepasseerd zijn en uiteindelijk zijn deze twee over gebleven. Toevallig kocht ik laatst nog een back-up van de chocolade geur omdat ik niet zonder wilde zitten. Dit moet zeker al mijn derde flesje zijn. De aardbei geur is ook snel aan het minderen, maar misschien geen back-up waard. Misschien ga ik eens voor een andere geur. Tenminste... als ik een heleboel andere douchegels heb opgebruikt.


Dat was het dan, mijn volledige collectie van douchegels, maar nu ben ik wel razend benieuwd naar die van jullie. Daarom wijd ik daar mijn afsluitende vraag aan:

Hoeveel douchegels heb jij?
© Laupropos | All rights reserved.