vrijdag 21 februari 2014

Fashionflash - Action Brazilian Bracelet

Na het werk snelde ik snel (badum...) naar de Action. Ik had nieuw speelgoed gespot in de Action brochure, dus dat mocht ik voor geen geld laten liggen. Toen ik voorbij het armbanden-, oorring-, horloge-, ... rek wandelde begon ik wat te grabbelen. Ik grabbelde er dit prachtige armbandje uit. Wat ben ik verliefd!De verschillende kleine armbandjes worden samen gehouden met een magneet. De magneet zit goed stevig, maar als je de armband wilt uitdoen komt hij eenvoudig los. Ik vind dit een hele eenvoudige manier en heel goed gevonden. 


Er waren verschillende soorten armbandjes met verschillende kleuren te vinden. Elk setje armbanden heeft een bepaald kleurenpalet. Zelf ben ik meer geneigd om pastelkleuren te nemen, maar stiekem vind ik het jammer dat ik niet meer varianten heb gekocht. Mogelijk maak ik nog een nieuw bezoekje naar de Action als het verdriet te groot wordt. 


Brazilian bracelet - 2,99 Euro Action

Wat vind jij van deze armcandy?
© Laupropos | All rights reserved.