woensdag 26 februari 2014

Mee op wandel... - Op de kinderboerderij

Ik kan niet beschrijven hoeveel ik kan genieten bij het kijken naar dieren. Ze zijn zo nieuwsgierig en komen zonder aarzelen op je af. Toen ik laatst een bezoekje naar de kinderboerderij bracht kon ik het niet laten om ook mijn camera als compagnon mee te nemen. Er zijn een paar gezellige kiekjes uit de bus mee gekomen!Een huisje dat mij enorm aan Bokrijk deed denken


Ik maakte er al eerder een artikel over, maar deze taartjes, ofwel voedsel voor de vogels, vond ik zo schattig. Daarbij is het helemaal niet moeilijk om het zelf te maken. Wat vet, wat zaad, een vorm en klaar! De vogels zullen je zeker dankbaar zijn. Volledig artikel vind je hier.


En om af te sluiten wilde ik graag mijn spierballen laten zien. Zeer goed kan je ze niet zien, maar aanwezig zijn ze zeker. Het werk op de boerderij is harder dan ooit.

"Waar neem jij graag kiekjes van?"
© Laupropos | All rights reserved.