zaterdag 15 februari 2014

Nice non-budget producten

Mijn stash puilt uit van de budget producten, maar hoe meer ik mijn best doe, hoe meer duurdere producten in het oog springen. Nice buy, but not cheap. Wow.


Drie producten waarvan ik er twee heel veel gebruik zijn de Lancôme doll eyes mascara, The Balm plump your pucker en bella bamba van benefit. Tussen deze producten zit heel wat tijd zodat ik de kans kreeg om goed bij te sparen. De mascara van Lancôme was dan weer een staaltje die ik ergens bij kreeg. Ik ben zo dol op de mascara en ben er enorm zuinig op. Dit moet de beste mascara zijn die ik ooit heb geprobeerd en hij ruikt nog eens lekker zoet.


Dan heb ik nog een geliefd palet wat mijn tweede vriendje moet voorstellen onder de naam Matt. Over het Meet matt(e) nude palet kan ik enkel vertellen dat hij heel goed gepigmenteerd is, grote pans bevat en een variatie heeft aan kleuren. De urban decay primer potion leerde ik kennen doordat het in mijn naked palet zat. Toen die op was stond ik voor een keuze: een andere of dezelfde. Omdat ik de potion goed vond ben ik voor dezelfde gegaan. Tegen de tijd dat deze op zal zijn, zullen er jaren moeten verstrijken.


De laatste non-budget beauty is deze miss dior parfum. Ik mocht van mijzelf een nieuwe parfum kopen omdat ik er simpelweg geen meer had. Mijn lady gaga parfum was niet meer, dus moest ik wel een nieuwe. Met wat hulp van mijn vriend werd er uiteindelijk voor deze geur gekozen, maar o wee wat was hij duur! Mijn verjaardagsbon + een grote opleg zorgde ervoor dat deze geur demijne was. Ik ging meteen voor de grootste van 100ml.


Zo, dat was het dan weer. Hopelijk vonden jullie het fijn om eens wat duurdere producten langs te zien komen. Ik koop ze niet heel vaak, maar als ik ze koop is het met een gezonde gedachte en een hele portie nadenktijd. Nu ben ik wel benieuwd welke producten jullie hebben die iets duurder of high-end zijn.

Welke product is het duurste in je stash?
© Laupropos | All rights reserved.