zondag 23 februari 2014

Persberichten 001# - M.A.C., TBS, Lush, Essence ...


Beautyland staat nooit stil. Er staan weer heel wat fijne nieuwe limited editions op ons te wachten die ik jullie niet wilde weerhouden. Je mag je verwachten aan nieuws van The body shop, Make-up cosmetics, Lush en. Essence.


The body shop
Lente collectie
The Body Shop® Hair Chalks (Tickle me Pink 02 en Falling for Blue 01)  €9.
Shimmer Cubes (Palette 26 Hot Pink en 30 Spring Bronze)  €22.
Lip Glosses (Rose 53 en Vanilla 12) van 12 ml  €7.

Special edition blueberry


"Om het bestaan van de beroemde Body Butter-lijn te vieren, introduceert The Body Shop de Special Edition Blueberry Body Butter. Deze rijke en romige Body Butter zit boordevol verkwikkende geuren. Bovendien is naast de Body Butter een hele Blueberry bad- en bodylijn verkrijgbaar. Geniet van een verkwikkende Blueberry-ervaring!"

Essence
Cookies&cream collectie
Er zijn heel wat productfoto's uitgelekt over deze cookies & cream collectie. Een volledig overzicht van de collectie zal ik jullie niet geven, daar veel (heel veel...) andere sites dat al hebben gedaan. Of dit een collectie is om je vingers bij af te likken blijft nu nog de vraag. Verkrijgbaar april - mei 2014.

M.A.C.
Eindelijk opende de nieuwe M.A.C. winkel in Belgiƫ de deuren in Hasselt. Dat is dan weer de tiende M.A.C. cosmetica winkel die ons landje rijker is.Lush Antwerp
En ook Lush Antwerpen kreeg er een nieuwe winkel bij. Nuja... nieuw. De oude winkel verhuisde naar een nieuw prachig pand. Ik vind het een hele verbetering. Sfeerbeelden bron nymphette.


© Laupropos | All rights reserved.