zondag 16 februari 2014

Shoplog vernieuwde assortiment Catrice en Essence

Het lijkt alsof ik op zondag er een gewoonte van maak om altijd last minute te werken. Ik schrijf altijd vooraf, maar omdat ik per ongeluk bij het vernieuwde assortiment van Catrice en Essence terecht kwam leek het mij leuk om de kleine shoplog met jullie te delen. Helaas had ik niet veel geluk, want niet alles van het vernieuwde assortiment lag al in de rekken. Misschien kan ik bij een volgende Kruidvat-trip wel wat meer scoren, want er staat nog heel wat op mijn verlanglijstje.


 Als eerste moest ik een back-up halen van mijn favoriete alledaagse concealer. Dat was eigenlijk de grootste reden dat ik een Kruidvat binnenstapte. Bij het Catrice schap sprong de prime and fine meteen in het vizier. Ik heb al een prime en fine van Catrice die ik heel fijn vind. Toch vind ik deze net iets meer bijzonder, omdat hij groen is. De laatste tijd heb ik best last van een rode huid en onzuiverheden en misschien werkt dit, want een groene tint neutraliseert het rode. Ik hoop van wel.


Het was al een eeuwigheid geleden dat ik nog nagellak gekocht had, dus ging ik eens voor deze. Een holo shimmer van Essence met de naam pixie dust 01 dat enorm magisch in de oren klinkt, dus ik ben heel benieuwd naar wat hij doet. Bij Catrice sprongen flakies met de naam Glitterazzi 50 eruit. Er waren nog heel wat andere mooie lakjes, maar ik hield het bij deze twee.


Als laatste, ik zei toch dat het een kleine shoplog zou worden, een paar individual lashes/wimpers. Ik ben de laatste tijd een grote fan van dit soort wimpers en vind ze veel fijner in gebruik dan volledige. Ik hou ook enorm van het effect. Al eerder had ik een setje uit een limited edition lijn, maar omdat die bijna op was zocht ik naar een nieuwe. Catrice, volgens mij is dit wel de kers op de taart. Alleen de vormgeving en het kwaliteitvolle doosje maakt mij gelukkig.


Zo, dat was het dan weer. Ik heb alweer wat werk voor de boeg om deze spullen te testen voor jullie. Geen zorgen, ik doe het met alle plezier! Nog een hele fijne (en luie) zondag!
© Laupropos | All rights reserved.