zaterdag 1 februari 2014

Vondst van de maand: Balmi lip balm

Eerst wilde ik geen review schrijven over deze balmi balsem, maar ik ben er zo tevreden over dat ik het toch ga doen. Alvorens mijn verontschuldigingen voor foto's van een gebruikt product. De shoplog waar ik dit product kocht kan je hier bekijken.


Nu het buiten een stukje kouder wordt, maar we nog steeds niet mogen klagen omdat het niet sneeuwt, is het nodig om de lippen wat extra verzorging te geven. Ik had last van velletjes en kreeg deze niet meer weg met Carmex lippenbalsem. Deze Balmi was dus een gokje waard. 


De aardbei tint ruikt heel zoet en snoeperig. Je kan het vergelijken met een aardbei snoepje dat je op je lippen smeert. Het product glijdt door de ronde vorm makkelijk over de lippen. Het voelt niet vettig aan, maar geeft een hydraterend gevoel. Enige nadeel, voor mij, is de verpakking. Het is heel cute, maar als je hem per ongeluk eens naar de verkeerde kant draait dan krast de dop het product. Dan wordt het een vies boeltje. 


Een leuk extraatje is dat er een hangertje aan de balsem hebt. Mocht je deze aan je telefoon, sleutelbos ... hangen dan kan dat. Het idee van deze balms is origineel door Eos bedacht. Toch tof dat er een betaalbare en makkelijke optie te vinden is. Het potje bevat 7 gram product waarmee je letterlijk een heel tijdje zoet bent.

Balmi lip balsem - € 4,95

Wat is momenteel jouw favoriete balsem?
© Laupropos | All rights reserved.