Doordat het assortiment van Essence en Catrice veranderde kwamen er heel wat nieuwe, mooie lakjes in de rekken terecht. Zelf vond ik het heel moeilijk om er twee lakjes uit te kiezen, want er was keuze tussen zoveel moois. De keuze werd Pixie dust van Essence, want dat is een subtiel lakje dat net een tikkeltje meer 'wow' geeft aan de nagels.Wat meteen opvalt in het potje is de witte glans. Het doet mij meteen denken aan een ijsspiegel die je normaal in de winter tegenkomt, dit jaar is dat wel een beetje anders. Het product bestaat uit duochrome vlokken waar vooral de kleur blauw en wit overheerst. Het verandert naarmate je het licht ertegen houdt. Ik denk dat het lakje niet alleen mooi is als basis, maar ook als toplaag. Dat zullen we dan maar proberen.


Nagel 2: een basislak met pixie dust als toplaag. Omdat pixie dust een lakje is dat meerdere lagen nodig heeft kan het als topcoat gebruikt worden. Het zorgt voor een heel bijzonder effect bij andere laagjes.
Nagel 3: 2 lagen pixie dust. De nagel is nog altijd zichtbaar
Nagel 4: 3 lagen pixie dust.


Het lakje moet goed opgebouwd worden om goed tot zijn recht te komen. Volgens mij moeten er zelfs 4 lagen of meer aangebracht worden voordat het lakje de nagel onzichtbaar maakt. Gelukkig droogt het lakje enthousiastmakend snel. Of ik tevreden ben? Zeker + ik heb het lakje al heel wat gedragen sinds ik het heb.

01 pixie dust Essence - 1,99 Kruidvat

Heb jij al lakjes gescoord?