Slecht slapen: het overkomt iedereen wel eens, maar als er niet alleen tijdens de nacht, maar ook overdag kwaaltjes naar boven treden gaat het mis. Zowel op fysiek als mentaal vlak bol je achteruit. Het standpunt is duidelijk: een goede nachtrust doet wonderen, ook voor de schoonheid. Slaap... euh... lees verder als je meer wilt weten.


Er zijn heel wat websites die het slapen een stuk comfortabeler maken en die zich toespitsen op een goede nachtrust, maar nu spits ik mij vooral toe op de site traagschuim.nl die matrassen, kussens en andere producten aanbiedt. Zo beloven ze met een topkwaliteit dat de matrassen zich vormen naar de contouren van het lichaam. Zo ontstaat er een goede drukverdeling, simpelweg: je lichaam hoeft niet het hele gewicht te dragen op één punt. Hierdoor zal het lichaam minder draaien en keren om een goede houding te vinden doorheen de nacht. Ik heb ook heel wat vriendinnen die door een zwakke rug of pijnlijke nek kiezen voor dit soort kussens of matrassen.

Op de site kan je kiezen tussen: traagschuim matras, traagschuim topper en traagschuim kussen. Als je verder klikt verschijnt er een duidelijke foto met de prijs van het product. Klik je nog verder, dan is er meer gedetailleerde info. Zo zie ik dat de producten achteraf betaald kunnen worden, de levering + montage door hen gebeurt, de leverdatum gekozen kan worden, er minimaal twee jaar garantie is en er 14 dagen bedenktijd is. Zowel in België als in Nederland wordt het aangekochte product tot in de slaapkamer gebracht.

Wat ik vooral belangrijk vind bij zo'n grote aankoop, en veel informatie uithaal, zijn de beoordelingen door de klanten zelf. Dus als je wilt bestellen, neem je daar best een kijkje. Verder is er momenteel een tijdelijke actie waar de producten 50 tot 70% korting hebben. Slaap zoetjes!

Welke slaaphouding neem jij aan doorheen de nacht?