maandag 17 maart 2014

M.A.C. Paint pot in Perky

Aarrggh, een nieuwe M.A.C. in Hasselt! Dat moet gevierd worden! Met een aankoop... Ik wist al meteen wat ik wilde: een paintpot. Welke dat ging worden was de vraag. Met een glimlach liep ik de winkel uit met een paintpot in de kleur Perky.


Oorspronkelijk was deze blush een onderdeel van de herfstcollectie in 2013. Daarin zaten camel coat, perky en stormy pink. Perky is de koraalachtige van de drie.


Het product heeft een vaste crème-achtige substantie. Heel zacht kan je het niet noemen, maar als ik het product aanraak met mijn vingertoppen merk ik dat het meteen smelt waardoor ik het kan aanbrengen op de oogleden. Eenmaal het product goed op zijn plaats zit blijft het zitten voor de rest van de dag. Enkel make-up remover kan je dan verlossen van de paint-pot.


Als ik heel vrij mag zijn, dan mag ik zeggen dat deze perky paint-pot deel van mijn signature geworden is. Eerst doe ik de pot op mijn oogleden, dan een highlighter poeder in mijn binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot. Om het geheel wat meer interessant te maken doe ik ook een lichtbruine kleur in de arcadeboog en sluit af met een zwart lijntje oogschaduw tegen de wimperrand. Een heel eenvoudige look die echt de hele dag blijft zitten. De volgende stap is om oogschaduw op de paintpot te doen en zo nieuwe combinaties te leren. Ik dacht er zelfs over om mijn sleek blush in rose gold erbij te proberen, omdat de kleuren zeer dicht tegen elkaar liggen.


Best jammer dat deze kleur niet in de kijker wordt gezet door meerdere bloggers. Ze weten niet wat ze missen. Dus hop off the bandwagon en probeer dit kleurtje eens. Het is wel iets dieper tasten in de portemonnee, maar voor die kwaliteit kan dat wel eens. Iets om over na te denken, dat zeker.

M.A.C. paint pot in perky - €19,00 M.A.C.

Had jij al over deze paint-pot gehoord?
© Laupropos | All rights reserved.