zaterdag 15 maart 2014

New in - Mint handtas

Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe liefde? Het is  nog heel pril, één weekje, maar er moet ergens een begin zijn. Toen ik hem zag staan keek hij een beetje op mij neer. Ik bleef ernaar staren, het werd zelfs ongemakkelijk. Met tegenzin verliet ik onze ontmoetingsplaats en ging naar anderen kijken. Toch keerde ik terug om deze handtas van de bovenste plank te halen. 

Mintgroen. Als ik mijn handtassen bekijk zie ik vooral zwart en donkerblauw. Dat zijn kleuren waarmee je niet verkeerd kunt gaan en die bij alles passen. Toch ben ik in mijn 'felle pastelkleurtjes periode', dus trok deze tas enorm aan. Ik besloot hem snel te kopen, want ik kreeg hem niet meer uit mijn gedachten. Best grappig hoe een product je zo in de ban kan houden.


De tas kan je aan de handvatten of riem dragen. Zelf vind ik het riempje erbij makkelijker, want het zit natuurlijker en voelt beter aan op mijn schouder. De handtas bestaat uit een stevig (fake) leer met een subtiele print erin. Een handig zakje om een snel te grabbelen prul eruit te halen, kan nooit misstaan.


Wat heb ik deze handige binnnenzakken gemist. Mijn vorige tas had dit soort zakjes niet waardoor ik alles gewoon erin moest gooien en een uur moest ploeteren voor ik eruit had gehaald wat ik wilde. Die miserie is nu voorbij! Nu kan ik alles mooi opbergen.


Of ik blij ben met de tas? Doe niet zo gek. Ik vind het een heel mooi lente en/of zomerkleurtje en zal nog veel plezier beleven aan deze handtas. Deze liefde zal dus nog een tijdje duren. Nu nog even mijn vriend overtuigen om van deze relatie een driehoeksverhouding te maken. Dan is het pas echt score! Geintje...

Heb jij een tas waar je helemaal gek op bent?
© Laupropos | All rights reserved.