Ik weet het dat een gegeven paard nooit in de mond mag bekeken zijn. In een zeer enthousiaste bui probeerde ik deze liners van Sleek uit. Het zag er veelbelovend uit: de naam, de bedoeling en de kleur. Toch werd ik een heel stuk minder blij toen ik de producten uiteindelijk opende.

De bedoeling van het product is simpel: je kan het overal gebruiken. Als eyeliner, lipliner, om de wenkbrauwen in te kleuren, nailart ... Het grootste beloofde pluspunt van de liner is dat het waterproof is en geen vlekken nalaat. Zoals we gewend zijn van Sleek zaten de producten goed verpak in plastic. De producten zijn vooraf zeker niet opengemaakt.


Wat vond ik de kleuren mooi toen ik ze van dichtbij bekeek. Het gaat over de kleuren blue moon (323) en cocoa (327). Meteen na die gedachte spotte ik dat de bruine kleur korter was dan de blauwe. Dat is zeker niet normaal, maar ik liet het even zo. Misschien was het wel een productfout en deed het niets aan het product zelf.


Het pigment en de kleur mag er zeker zijn. Het potlood is ook makkelijk te hanteren en brengt aan zoals een ander potlood dat kan doen. Na wat te wachten om wat droogtijd te geven, ging ik even licht met mijn vinger doorheen. Ik had gewoon een hele veeg erdoorheen getrokken zonder mijn best te doen. Ik herinnerde mij toch te lezen dat dit product smudge-proof is. Mooi niet. Ook, nadat ik het product uitprobeerde, was het helemaal in de huls verdwenen. Mijn potloodjes waren dus niet helemaal gevuld met product en ik mocht heel wat bijslijpen om weer een puntje te krijgen. Dit is toch niet normaal... Ook op mijn waterlijn gleed het product er gewoon vanaf en op mijn ooglid was het feestje al helemaal voorbij. Het blijft gewoon niet zitten.

Wetende dat Sleek goede producten heeft kon ik het niet laten om andere reviews te gaan lezen. Ik zou mij niet kunnen inbeelden dat de blogster die mij dit product gegeven heeft slechte producten zou voorschotelen. Het internet staat vol met goede reviews over dit product en vertelt niets over de snel weg te boenen liner. Ook dat het product maar tot de helft gevuld is staat nergens te lezen, behalve dan op één blog. Blijkbaar hebben nog producten dit probleem.


Heel jammer, want dit product had zo mooi kunnen zijn! Deze sleek liners is niet iets wat ik zou kunnen kopen. Het risico op een derde gefaald product is mij net iets te hoog. De liners zijn in Engeland of online te koop voor ongeveer 6 euro.

Hoe zou jij reageren al je liner plots niet deed wat hij wilde?