dinsdag 11 maart 2014

Smilemakers

Even iets volledig anders op de site en iets waarvan ik eerst moest nadenken of ik het wel op de site wilde plaatsen. Een hele tijd geleden werd ik gecontacteerd door Di om hun nieuwste product te promoten. Ze gingen mij daarbij een testproduct opsturen (die ik natuurlijk niet ging testen + reviewen, ik ben open, maar zo open?!), maar foto's nemen en een eerste indruk konden natuurlijk wel. Helaas is het testproduct verloren gegaan met de post, maar dat neemt niet weg dat ik het niet wil voorstellen. 16+.


The fireman: weet zijn weg in een vurige situatie en heeft de skills om alles af te koelen.
The frenchman: een echte beoefenaar van de taalkunst die in een andere taal spreekt. Hij weet echt waarover hij spreekt.
The tennis coach: hij is goed gebouwd en fit. Zijn handen zijn gebouwd om een doel te bereiken.
The millionaire: Een klassieke heer en all-round persoon. Hij zorgt ervoor dat je je voelt als een prinsesje.

Ik hoef er geen doekjes om te winden. Dit zijn duidelijk vibrators. Toch hebben deze vibrators iets wat andere niet hebben. Grappigheid, originaliteit en vooral toegankelijkheid. Voor deze producten hoef je niet per sé naar een Pabo winkel met rode kaken, omdat je bang bent dat de buurvrouw je per ongeluk ziet. Dat is de reden dat ze verkocht worden bij Di. Meer info over de smilemakers vind je hier.

Keep on smiling!
© Laupropos | All rights reserved.