zondag 6 april 2014

Confessions of a blogger #002

Laten we eens eerlijk zijn tegen elkaar. Een persoonlijkheid verandert doorheen de jaren door verschillende factoren. Zo kunnen bepaalde karakters, hobby's, gebeurtenissen ... het doen en laten helemaal door elkaar mixen. Ook het bloggen heeft hierin een grote rol gespeeld. Ik geef toe...


x Door het bloggen kan ik hele lange opstellen schrijven en kan ik over iets heel stoms heel veel schrijven. Rond te pot draaien kan ik nu als de beste.
x Ik kijk graag op instagram/twitter/... om te zien wat andere mensen aan het doen zijn. Stalker? Neen, hoor.
x Het is stiekem leuk om als blogster extra aandacht te krijgen van 'vreemden'
x Veel spullen in mijn stash kocht ik door reviews van andere bloggers.
x Eigenlijk draag ik dagelijks alleen maar mascara en BB cream. Oogschaduw en blush is enkel voor feestjes en bijzondere gelegenheden. 
x Ik controleer soms om de twee minuten mijn pagina.
x Ik maak van alles een foto sinds ik blog. Wel... ik moet mijn persoonlijke picture post toch kunnen updaten?
x Mijn vriend mijdt de beautykast. Teveel beauty, te meisjesachtig ... Ik snap hem wel.
x Ik wordt stiekem jaloers als ik zie dat andere bloggers het beter hebben dan mij. En dan besef ik dat ik het ook best goed heb.
x Ik heb nog nooit pan geraakt.
x Ik ga helemaal in overdrive als iemand vraagt of ik hun make-up wil doen. Ik vind het zo fijn, maar ik denk niet dat ze willen weten wat elk product doet, hoeveel het kost, hoelang het blijft zitten...
x Niemand in mijn familie weet dat ik blog. Behalve mijn vriend en goede vriendinnen.
x Soms heb ik dagen dat ik absoluut geen zin heb om een artikel te maken, dan ga ik vooral foto's nemen zodat ik niet helemaal onproductief ben.
x Vaak (lees: bijna altijd) geef ik mijn gekregen producten van bedrijven weg. Enkel producten die ik echt wil hou ik. Zo kunnen mijn vriendinnen of tantes vaak grabbelen in mijn productenmandje. Ik doe het liever op die manier, want anders ligt het toch maar ongebruikt in de kast.
x De beste artikels maak ik op de meest vreemde momenten. Als ik mijzelf verplicht om iets te typen, komt er alleen maar onzin uit.
x Het grootste blogvoorbeeld voor mij is VeraCamilla.
x Ik kijk de filmpjes van Fabulouise omdat ik kalm wordt van haar stem.
x Ik kan nooit mijn make-up meer opgebruiken in één leven.

Wat moet jij toegeven als blogger?
© Laupropos | All rights reserved.