zaterdag 5 april 2014

Current favorites - 008#

Door het mooie weer kon ik een pak mooiere foto's maken en betere kleuren verwachten. Dit mocht ik niet aan mij laten voorbijgaan, want mijn favorieten van maart moeten nog voorgesteld worden. Het reilen en zeilen in de maand maart, coming up!Accessoires - De kers op de taart deze maand was voor mij de aankoop van mijn nieuwe handtas. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ook mijn nieuwe portemonnee, waarvan ik hem stiekem ook nog in het roze wil, vind ik heel fijn in gebruik. Hij is erg makkelijk en ziet er ook nog eens om te snoepen uit. Een kaartenhoudertje van de Action zorgt nu voor wat kleur in de handtas, hij is zo handig!

Plannen - Ik hoop in de paasvakantie eens een weekendje weg te gaan met mijn vriend. Het hoeft niet ver te zijn, maar gewoon een weekendje met ons tweetjes zou heel tof zijn. Verder plan ik ook nog een leuke winactie voor de site, maar eerst moet de postbode meewerken. Komop, laat iets in de brievenbus vallen, joh!

Gevoel - Blij, rustig, rustig en soms een tikkeltje nerveus. Ik ben snel van slag als er iets misloopt, maar goed dat er deze maand niet veel is misgelopen. Er staat wel een drukke periode voor de deur, communie's, einde schooljaar, schoolreis ... die ik beschrijf als migrainedagen.

Gewild - Ik heb niet iets wat ik per sé wil. Geef mij dan maar het weekendje weg bij 'plannen'.


Beauty - Weinig beauty, maar dat kan ook eens gebeuren. Ik heb heel vaak gewerkt, dus had ik weinig tijd om volledig op te gaan in mijn make-up verslaving. Ik hield het bij een myelène  crème, die ik heel fijn vind. Een kokosgeurtje van de yves rocher waarvan ik eigenlijk een review wilde schrijven *oeps, iemand nog interesse?* en een herontdekte BBcream van skin79. Welke foundation ik ook probeer, ik grijp steeds terug naar deze.

Eten/drinken - Hier moet ik hard over nadenken. Er is niet echt iets geweest wat ik enorm graag eet.

Kledij - Mijn jurkjes van de Primark die ik nu zonder problemen uit de kast kan halen. Ik hoef er soms zelf geen nylonkousen bij te dragen. Een dikke merci aan de zon die veel geschenen heeft.

Serie/film - Mijn vriend en ik zijn weer helemaal into the family guy. Het brengt fijne herinneringen met zich mee en het is gezellig om met ons tweetjes in bed een serietje te kijken. Ik geniet er met volle teugen van. Tegelijk heb ik ook de finale van How i met your mother gekeken. Een onverwacht einde, maar wel een aanvaardbare en leuke manier om een leuke serie te stoppen. Nu blijf ik wel met een leeg gevoel achter dat je altijd krijgt na het uitkijken van een serie.


Muziek - dit liedje vond ik per ongeluk na een mix van een uur, ja een uur, te luisteren. Dit liedje bleef meteen in mijn hoofd hangen, dus da's een teken dat ik het leuk vind. Momenteel draait het non-stop, tot ik het beu ben. Zoals gewoonlijk. Het tweede liedje luisterde ik ook vaak. Het is een cover van het lied 'Frozen' uit de gelijknamige film, maar met een afrikaans tintje. Het meisje in de clip kan er wat van.


Welke favorieten had jij in de maand maart?
© Laupropos | All rights reserved.