maandag 21 april 2014

Glitter nail art - Flormar en Essence

Nagellak, ik heb er zo'n beetje een haat-liefde relatie mee. Ik vind nagellak ontzettend mooi, maar heb het geduld er niet voor om mooie nail-arts te maken. Liefst laat ik het aan experts over, maar voor deze lakjes wilde ik graag een uitzondering maken. De laatste weken is dit namelijk mijn favoriete (en meest simpele) nail art geworden.


Ik was een enorm gelukkig persoon toen ik het pakketje van PFB in de bus kreeg. Daar zat onder andere een Flormar lakje in met nummer GL05. Het lakje zag er veelbelovend uit. Het zijn zwarte kleine spikkels gemengd met grote stukken geelgoud. Toevallig stond er een Essence lakje in pixie dust naast wat later een mooie combo bleek te zijn.


Op het eerste zicht is pixie dust een witte, glimmende nagellak kleur. Schijn bedriegt, want ook goud en roze komt erin voor. Dit is mooi in combinatie met de chunky gouden glitters en het zwart. Deze deed ik aan de toppen van mijn nagels. Dat heeft meerdere voordelen: het ziet er bijzonder uit, het droogt snel en het is makkelijker om eraf te halen.

Ik ben zeker te spreken over beide lakjes en stiekem hebben jullie nu ook een kleine review over het Flormar lakje gehad. Het lakje is mooi, budgetvriendelijk en droogt heel snel. Eerst dacht ik dat het lakje zwart zou zijn met gouden gliters, maar het zwarte zijn dus kleine spikkels. Het lakje zelf is doorzichtig, waardoor het als topcoat over een ander lakje gebruikt moet worden. Niet getreurd, dat maakt het er niet minder mooi op. Ik ben zeker te spreken over dit Flormar exemplaar en ben heel benieuwd geworden naar al hun andere producten. Helaas is er, naar mijn weten, enkel een Flormar winkel in Amsterdam. Dat wordt even reizen voor de Belgen onder ons, maar misschien hebben enkelen dat er wel voor over.

Flormar - 3,50 Euro p.s.

Hoe groot zijn jouw nagellak-skills?
© Laupropos | All rights reserved.