Eindelijk mag ik jullie het leuke nieuws over het nieuwe concept van Di melden. Een winkel vol make-up, nagellak, skincare, removers ... die elk beautyhartje sneller doet slaan. Enkele bloggers kregen een voorproefje, dus ik ben heel blij dat ik dit als één van die bloggers mag delen.


Een fijn nieuw concept waar vele merken van Di terugkeren, maar met een luxueuzere toets. Bij het binnengaan van de winkel ervaarde ik een open en vriendelijke sfeer. De winkel valt op door de vrouwelijke en paarse kleurtjes. De vormgeving maakte het winkelen deels fijn. Alle producten zijn netjes tentoongesteld en sporen aan tot swatchen, vastnemen en misschien kopen. De producten worden per merk in een display geplaatst en zijn op het eerste zicht volledig. Merken die terugkwamen in de winkel: TheBalm, bourjois, essie, Une, I love..., littleboutique, barbara hofmann .... en een suprise merk waar je hieronder meer over leest.


Het merk waarop iedereen zat te wachten: Physicians Formula. Het was een aangename verrassing om dit merk in een Belgisch rek te zien. Het was voormalig al te koop in webshops, maar het is fijner om een product vast te nemen en te testen voor een aankoop. De producten van dit merk zien er prachtig uit, let vooral op de bronzer met hartjes, door hun bijzondere afwerking. Physicians Formula is iets prijziger, maar in vergelijking met merken zoals bourjois of l'oreal valt dat best mee, want je krijgt er ook een staaltje kwaliteit bij. Swatches heb ik nog niet, maar eyecandy foto's wel!

Over Pysicians Formula: 
From its inception in 1937, Physicians Formula remains steadfast in its pledge to create and manufacture high-quality, hypoallergenic cosmetic and skin care products. It is committed to creating innovative products that meet your specific needs while meeting the more rigorous standards of the cosmetic industry.Although every Physicians Formula product is made with all the seriousness needed to produce gentle formulas, it is also created with all the fun and glamour that makes cosmetics the pleasure of women everywhere!Hoe kon het ook anders dat ik even stilstond bij mijn favoriete merk the Balm. Al die kleurtjes zijn een streling voor het oog. Ik moest gewoon iets meenemen. Intussen zien jullie ook een voorproefje van het nieuwe Voyage holiday face palet.


Ook My little boutique die je in Di winkels kunt vinden, staat in Lookiss. Ik maak nog een extra artikel met meer uitleg over deze stand, maar als jullie daar niet op kunnen wachten verwijs ik graag door naar dit artikel. Deze stand kan helpen bij het zoeken naar gezellige, meisjesachtige, maar toch betaalbare cadeautjes. Ook de barbara Hofmann producten kan je in deze winkel vinden.


Lookiss is een try out. Als deze winkel goed tot zijn recht komt en aantrek heeft worden er mogelijk meer winkels in België gevestigd. De pers, o.a. ik, mocht een vragenlijst invulllen over wat er beter kon in de winkel, hoe de kleuren zijn, waar er nog vestigingen moeten komen en welke merken we graag terug zien. Met veel overtuiging schreef ik 'Kortrijk' en 'Sleek' op, maar ik ben ervan overtuigd dat er geprobeerd wordt om nog meer feedback te krijgen, dus doe ik nog even een oproepje: Waar moet Lookiss zich nog vestigen? Welke producten/merken zie je graag terugkomen in Lookiss? Met jullie respons ga ik aan de slag, want ik stuur het dan door naar Di PR, waar zij er mee aan de slag gaan.

Lookiss (by Di) - Diestsestraat 68, Leuven

Waar moet Lookiss zich nog vestigen? Welke producten/merken zie je graag terugkomen in Lookiss?