Het is geen nieuws meer als ik jullie vertel dat MUA nu in het Kruidvat verkocht wordt. Het heeft zijn voor- en nadelen. Langs de ene kant is het fijn om makkelijk aan de MUA producten te komen, maar langs de andere kant glijdt er een stukje uniekheid vanaf. Iedereen heeft de producten, ze zijn niet speciaal meer. Soit. Dat neemt niet weg dat er een aantal hele mooie producten in hun assortiment zitten, zoals deze highlighter.


Velen zeggen dat het een soort rip off is van MAC extra dimension highlighters, maar daar ben ik helemaal niet akkoord. Enkel het golvend patroontje en het feit dat het een highlighter is verraad de overeenkomsten. Daar MUA een budgetmerk is, schrok ik toch even van de prijs. Zeven Euro voor een product leek mij niet budget en durft over de prijzen van Essence en Catrice te overschrijden. Ik kon maar hopen dat mijn Euro's wel gespendeerd waren. Deze verpakking zag er wel een stuk luxueuzer uit dan de andere verpakkingen in het assortiment. Zo is deze wit en heeft deze een mooi printje, misschien dat daar het prijsverschil zit?


Geen naam, maar een nummer: B289D met ongeveer 7,9gr product erin. Best groot, dus als je deze highlighter ooit kunt opgebruiken krijg je een dikke "chapeau!" van mij. Op het eerste zicht leek dit de enige highlighter in het assortiment, maar er is wel nog een bronzer van dezelfde lijn.


De highlighter is niet extreem gepigmenteerd, waar hij enkel voordeel uithaalt. Als je het product blend dan laat het een subtiel metallic schijnsel achter, wat het perfect maakt voor dagelijks gebruik. Deze kan je probleemloos gebruiken op de jeukbeenderen, het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoeken. Mocht je alle the way gaan, kan je dit product gebruiken op de 'uitstekende' delen van het gezicht zoals: neusbrug, voorhoofd, kin, topje van de neus ... ook gekend als de T-zone.

links: zuivere swatch - rechts: geblende swatch


Je kan de poeder kopen in de britse webshop van MUA voor ongeveer drie pond of je kan hem ook in het kruidvat halen. Het kost in het Kruidvat iets meer, maar dan heb je het product eerst in levende lijve gezien en kan je het meteen meenemen. In de Britse shop komen er ook nog verzendingskosten bij.

Undress your skin shimmer highlighter - 6,99 Euro, Kruidvat

Behoort highlighter tot één van jullie dagelijkse producten?