donderdag 3 april 2014

Paniek op beautygebied: back-ups

Paniek! Met de handen in je haar loop je het huis rond. "Mijn favoriete nagellakje! Ik kan het huis niet uit zonder mijn favoriete nagellakje!" Het leven zou niet zo rooskleurig zijn zonder bepaalde voorwerpen in het leven. Dat spullen niet gelukkig maken klopt meestal.Body butter - een douche eindigen zonder body butter is geen echte douche naar eigen mening. Als ik te weinig tijd heb en de butter oversla, dan voel ik mij er niet eens goed bij. Dan kijk ik uit naar de volgende keer dat ik kan smeren. Ik heb verschillende geurtjes in mijn collectie waaruit ik heerlijk kan kiezen. Dus een back-up is er altijd. Ik zit nooit zonder en koop altijd een nieuwe tijdens de solden.


FA deodorant - de eeuwige deo die mijn kast vult. Af en toe koop ik eens een ander geurtje, maar dan blijft dat van het merk FA. Momenteel heb ik 10 backups van deze deo staan, omdat ik nooit zonder wil raken.

Nail polish remover - Omdat glitternagellak zo hard blijft kleven aan de nagels en een absolute ramp is om weg te krijgen zijn dit soort potjes met remover een enorme hulp. Weg met boenen en schrobben, maar gewoon vinger erin dippen en wachten. De back-up staat al te wachten.


Yves Rocher remover - een product in mijn dagelijkse bakje is een make-up remover. Dagelijks make-up verwijderen vind ik persoonlijk heel belangrijk, dus heb ik altijd een potje in huis. Welk merk ik daarvoor uitkies maakt op dat vlak niet veel uit, zolang het maar goed werkt.


Essence Stay on concealer 16h - ieeeek! Die blauwe wallen van mij die altijd het zonlicht vinden moet ik camoufleren met concealer, of ik loop de hele dag rond op mijn ongemakken. Hiervan heb ik al ééntje opgebruikt en heb een nieuwe, maar ik ga snel langs bij het kruidvat om een back-up.


Ik zou nog heel wat andere producten kunnen opnoemen die 'belangrijk' zijn voor mij. Natuurlijk vergaat de wereld niet wanneer ik deze goedjes niet in huis heb, maar het gaat zeker niet onopgemerkt voorbij.

Zijn er producten die jij niet/nooit kan missen?
© Laupropos | All rights reserved.