We zijn nu twee daagjes later. Eergisteren was het een dag van: werken in de voormiddag, snel eten, snel opfrissen, opgehaald worden (gelukkig!), in de file staan, iemand ophalen, rondrijden in Antwerpen (stresserend), foto's maken, wafels eten, terugbrengen, terugkeren, in de file staan en foto's editen, maar het was het wel waard. Ik leerde niet alleen heel wat nieuwe producten, maar ook medeblogsters beter kennen. Er zullen vooral foto's voorbij komen om jullie een beeld te geven wat er allemaal op de markt zal komen. Zowel in beauty-, als fashionland.


Eerlijk is dat ik enkel foto's heb genomen over de dingen die ik echt de moeite vond. Ik kon meerdere artikels geschreven hebben over alles wat er te vinden was, maar eentonigheid vermijden we even. Een eerste merk, dat jullie zeker en vast kennen, is Rimmel. Het merk bracht heel wat nieuwe kleuren op de markt in samenwerking met Rita Ora voor de 60 seconds lijn. De pastelkleurtjes zagen er verrukkelijk uit en ook het dopje werd aangepast, dat ziet er een pak vrouwelijker uit. De scandale eyes mascara werd nogmaals aangepast en in een nieuw jasje gestoken.

Ook de colour balms trokken enorm aan. De hype doet al een tijdje de ronde, dus ook  rimmel kan niet achterblijven. De kleurtjes zien er mooi uit en de geur van het product is zoet. Of het ook lang op de lippen blijft en er mooi uitziet... dat komt later nog. review in de maak


Heel wat leuke Sally Hansen lakjes in verschillende kleuren en lakjes met verschillende doeleinden zoals: matte-topcoats, sneldrogend, enorm glimmend effect, enz.


Voor mij zat er niet veel bijzonders bij qua parfums, het was gewoon mijn smaak niet, maar bij het Guess parfum bleef ik toch even staan. Wat ruikt het lekker zoet! Echt zo'n frisse, bloemige, zomergeur. Ook het Beckham parfum, voor mannen, dat ernaast staat was lang niet mis. 

 Esprit - Couleurs by Jane Iredale - Babor


Raw & organic superfoods bestaat in poeder- en sapvorm. Ze werken verjongend, geven energie en vitaliteit, verhogen de weerstand en zorgen ervoor dat je er stralend uitziet. In totaal zijn er 13 soorten om uit te kiezen: barley grass, wheat grass (smaakt naar spinazie), supergreens, chiorella spirulina, açai, superfruits (fruitig), cacao nibs (chocolade), maca (vies...), red beet (rode bieten), chia seed (geen bepaalde smaak), hemp protein en hemp seed. Zoals je merkt is het ene potje lekkerder dan het ander en konden we tijdens het proeven genieten van allerlei grimassen.

 Mia & Moi, handgemaakte juwelenHet merk BE, dat in Ici Paris verkocht wordt, heeft ook een aantal nieuwe producten. Het merk ziet kwaliteitsvol is, maar is naar mijn mening intussen ook betaalbaar. Er werd een lijn met harde en een lijn met zachte kleuren voorgesteld. Omdat het merk één jaar bestaat komt er een limited edition lipstick uit waarvan de kleur er heel mooi uitzag en ook het doosje er luxueus a la 'hier kan ik wel mee stoefen' uitziet.

We kregen veel uitleg over Ioma, maar ik geef het jullie in een notendop. Het is een duurder merk dat eerst een huidanalyse maakt voordat het producten verkoopt. Zo heb je het perfecte product dat bij je huid past. Ioma heeft ook een speciaal apparaat dat de vochtigheidsgraad in de huid meet, wat daarna aantoont hoeveel crème je op die dag moet gebruiken. Ik wist niet eens dat het bestond, maar blijkbaar dus wel.

Ook kruidvat heeft leuke nieuwe producten op gang gezet, zoals de Solait zonneproducten en de Skinscience, voetverzorging... Skinscience dient eigenlijk voor vrouwen (en mannen ook natuurlijk) van ongeveer 30 jaar oud. Review in de maak


En als laatste de prachtige lipsticks van yves-rocher. Deze vielen mij meteen op, maar zaten nog allemaal in de dop. Speciaal voor jullie heb ik alle dopjes eraf gehaald, met hulp van Bianca* natuurlijk, om mooie foto's te maken. Veel informatie over hoe, wat, hoeveel ze kosten ... kan ik niet geven, maar ik hoop er meer informatie over te krijgen. Ze ruiken op de kop toe naar zoete kersen. 


En als afsluiter een kiekje in de auto met Nathalie (barbieliciousbeauty) en Bianca (misslanghaar). We waren bekaf, maar voldaan en spraken constant over dat we het opnieuw gingen doen. Ik ben zeker van de partij!

Is er iets wat je echt aanspreekt in de nieuwe collecties?