woensdag 14 mei 2014

Catrice Luxury Lacquers | Million Brilliance lijn

Vanaf 1 mei is de limited edition Luxury Lacquers van Catrice ook in de Belgische kruidvat! Ik keek hier toch wel naar uit, want ik wilde zoveel van deze leuke collectie hebben. Zoveel leuke lakjes in kleuren die ik nog niet had. Excuus genoeg om de halve rek te plunderen zeg ik dan. Vandaag laat ik je het eerste deel zien, vijf lakjes van Million Brilliance.

MILLION BRILLIANCE
Special sparkle. Multidimensionale glitters en parels schitteren in alle facetten en bedekken de nagels met een gevoel van ultieme luxe. Het resultaat is uniek en briljant - absolute must-haves en geschikt voor alle trendy looks.


Er zitten in totaal acht lakjes in deze collectie (gemarkeerd betekent geswatched):
C01 BRIGHTsmaid C02 Glitz Carlton C03 Glitterama C04 The Big Bling Theory C05 Walk Of Glitters C06 Glitters Are A Girl´s Best Friend C07 Sweet Glitzteen C08 Glitter Me If You Can


Glitter me if you can
De eerst lak heet Glitter me if you can. De nagellak lakt heel fijn door het brede borsteltje, hij verdeelt ook goed over de nagel qua glitter, dekt heel goed en is heel snel droog. De nagellak bestaat dus uit kleine glitter met een tikkeltje grotere glitters in zoals je ziet in het flesje. Zoals elke glitterlak is het wel moeilijk om te verwijderen van je nagels. 

Sweet Glitzteen
De 2e lak is Sweet Glitzteen. De vorige lak was bruinig, deze is eerder beige, hij dekt wel iets minder goed. Op de foto draag ik 2 laagjes en ik denk bij deze dat 3 laagjes beter geschikt is, maar dit is ook door de felle zon die scheen. De lak is net zoals de vorige lak dus droogt snel, lakt fijn etc.

Walk of glitter
De derde lak die ik van het Million Brilliance onderdeel gekocht heb heet Walk of glitters en is een rode glitterlak. Net zoals de vorige lakken vind ik dit een prima lak, ik ben echt erg te spreken over de snelle droogtijd.

Glitters are a girl's best friend
 De volgende in rij is Glitters are a girl's best friend. Natuurlijk met zo een naam kon het niet anders dat het een mooie roze glitterlak is. Wederom is mijn ervaring positief zoals de voorgaande lakken.

The big bling theory
De laatste lak uit deze serie die ik gekocht heb is The big bling theory. In het flesje lijkt hij heel paars, maar als je hem op je nagels doet lijkt hij dus gewoon blauw. Dus daar moet je wel aan denken als je de lak koopt. Voor de rest is het weer een prima lak zoals de vorige.

Catrice nagellak | Million Brilliance - 3,59 per stuk | Kruidvat

Klik hier voor deel 1 - deel 2 - deel 3
© Laupropos | All rights reserved.