Niet enkel diamantjes, maar ook schoenen zijn de beste vrienden van vrouwen. Tijdens het werken draag ik vooral, alleen als ik heel eerlijk mag zijn, platte schoenen. Voor in mijn vrije tijd had ik ofwel pumps ofwel ballerina's ofwel mijn werkschoenen. Ik had dus duidelijk nood aan een degelijk paar schoenen voor het tussenseizoen en in mijn vrije tijd. Momenteel is het warm, maar nat weer is niet ver weg.

Ik ging voor grijze schoenen van Anna Field omdat ik deze goed kan combineren met mijn kledij. Een brede hak vind ik heel fijn wandelen, dus als ik even langs de winkel moet ben ik deftig gekleed, maar zeker niet te. De open driehoekjes in de schoen vind ik heel bijzonder en zorgde ervoor dat ik voor deze schoenen ging. Het maakt de schoenen tot wat ze zijn. Ook de lederen riem/touwtje past er ontzettend goed bij. Het riempje zit degelijk vast aan de schoen.


Intussen ben ik de schoenen al goed gewend, want ik heb ze al een maandje in huis. Toen ik ze voor het eerst paste kwamen ze groot over, dus heb ik er een zool in gedaan. Nu lopen ze perfect. Het was even wennen om weer 'hoog' rond te stappen, want door al mijn platte schoenen wordt dat er niet makkelijker op. Ik kocht de schoenen op Zalando. Er zijn er nog enkele te koop, maar niet elke maat is nog beschikbaar. Gelukkig hebben ze een groot assortiment, dus als je zelf nog op zoek bent naar schoenen vind je er vast wel iets leuks.

Loop je liever plat, op een dunne of brede hak? Wat loopt volgens jou het makkelijkst?