There it is again, de maandelijkse post die eigenlijk maar op het eind van de maand hoeft online te komen. We zijn weer aan het eind van die maand... April kwam veel te laat, maar deze keer ben ik wel op tijd aan de maand mei begonnen.

Een foto die ik vorige maand vergat te tonen, maar  op de laatste dag van die maand was zodat het eigenlijk meer mei was, wil ik graag met jullie delen. Hier zie je enkele Belgische bloggers op tijdens het lakstore event. Herken jij ze allemaal? Dank aan Peggy voor de foto.

Hello antwerp!

 Bijkletsen met een goede vriendin.

 Kortrijk en zijn sjofele huizen midden in't stad.

 Deze maand was de maand van de vertraging. Een dikke merci aan de nmbs voor de vele uren grond zitten bij het station. Starbucks & panos waren mijn grote redders.

 Kwik (schildpad van mijn vriend) had hoognodig een nieuwe waterzuiveringspomp nodig. Terwijl mijn vriend uitleg vroeg bij een verkoper ging ik visjes spotten.

Moederdagcadeau voor mama. Ze was er content mee!

 Ik ging op kasteelweekend met de familie ter ere van een verjaardag. Een hele ervaring.

 Builtje (mijn auto) moest naar de keuring. Gelukkig is hij met glans geslaagd.

 De Lookiss tasjes van Di krijgen een tweede leven in mijn klas. De kinderen spelen er winkeltje mee.

Verliefd op mijn nieuwe catrice holografisch lakje. Dekt goed en blijft heel lang zitten.

Hoe was jullie maand mei?