donderdag 1 mei 2014

Rituals presentjes voor moeder- en vaderdag

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet staat die dag voor de deur waar je de mama of papa in de watjes moet leggen. Om te vermijden dat jullie niet op tijd een cadeau hebben geef ik een tip, namelijk de Rituals cadeau boxen.
Voor mama

Rituals biedt heel wat fijne producten aan die als cadeautje kunnen dienen. Zo zijn er spullen voor in huis zoals: geurstokjes, kaarsen, thee ... te vinden, maar kan je ook de verzorgingstoer opgaan. Rituals verkoopt, al zeg ik het zelf, fijne cadeaupakketten in verschillende formaten. Zo is het kleine formaat fijn om verschillende producten te testen uit dezelfde lijn zoals de time-out variant (rijsmelk en kersenbloesem) dat doucheschuim, shampoo, bodycrème en een lichaamsscrub bevat. Deze geur is eerder voor vrouwen bedoeld.
Voor papa

Voor mannen kan je voor deze Hammam Treat opteren. Deze geur is vergelijkbaar met de rustgevend geur die je en een spa zou vinden. Dit pakket bevat dezelfde producten als de vorige doos. Zit je favoriete geur er niet bij, dan kan je nog voor true happiness (biologische mandarijn en Yuzu) of ancient beauty (indiase roos en zoete amandelolie) gaan.
Je kan ook voor grotere pakketten gaan, zoals middelgroot, groot of extra groot. In het middelgrote pakket vindt je fulllsize producten. Er is een ruime keuze in verschillende geuren en sommige geuren uit de kleinere cadeaupakketten komen terug. Ook hier zit er lichaamsscrub, doucheschuim en bodycrème in, maar de shampoo wordt vervangen door douchepasta. Dit voorbeeldpakket is de Ayurveda Rituals
De gift setjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk als extraatje voor jezelf. Mocht je nog spullen vinden op de rituals site of helemaal gaan voor de cadeauboxen, dan kan je intussen een korting gebruiken. Altijd mooi meegnomen en dat geeft snel de kans om nog wat extra in het winkelmandje te katapulteren.

Mocht je nog niets vinden op de site, kan je misschien wel iets vinden op Zalando. Daar kan je kleding, tassen, accessoires, sportkledij, schoenen ... vinden in allerlei prijscategorieën.

Veel succes met het zoeken naar een leuk cadeau!

© Laupropos | All rights reserved.