zondag 25 mei 2014

Wat vind jij | Drogisterij of high end?

Deze blog is een eigen uitlaatklep, maar ik luister ook graag naar jullie. Een plots idee moest vandaag gewoon online komen, want ik vroeg mij af wat jullie van de volgende vraag vinden. Misschien stel ik meer van dit soort vragen, want er is niets leuker dan een leuke discussie en wat meningsverschillen. Op een positieve manier, dan! 
Wat zou je kiezen mocht je ofwel altijd naar de drogisterij moeten gaan voor budgetproducten. Ofwel altijd high-end producten moeten kopen bij de parfumerie.
Eigen antwoord: dit is best moeilijk, maar ik ga toch voor de drogist. Ik hou enorm veel van high-end make-up, maar dan spaar ik daar een tijdje voor. Als ik make-up mee naar huis breng is dat van het Kruidvat, Di, Hema... en bijna nooit van parfumeries, omdat ik van mening ben dat budget producten soms even goed kunnen zijn als duurdere merken. Over dupes/fakes heb ik het natuurlijk niet, want die kunnen nooit het originele product overtreffen. Geef mij maar antwoord A. 

Jullie antwoord:
A. Nooit meer drogisterij producten.
B. Nooit meer producten uit een parfumerie of high end merk (M.A.C., Inglot ...)
© Laupropos | All rights reserved.