donderdag 15 mei 2014

WIN: Too Faced Summer eyes GESLOTEN

Wat een prachtig palet vond ik het. Ik wilde jullie nog eens trakteren op een winactie en zocht naar het gepaste product daarvoor. Na wikken en wegen kwam ik op deze nepperd van Too Faced, wat mij perfect leek om te verloten! Doe dus snel mee!
Heerlijke kleurtjes die je al aan de zomer doen denken. Er is een day, classic en fashion rij zoals je al bij het boudoir eyes palet kon zien. Iets feller, dus eigenlijk vooral voor de durvers. Hoe dan ook, je kan er ook rustige looks mee maken als je het bruine bijvoorbeeld combineert met de beige en roze kleuren. Deze keer laat ik de foto's voor zich spreken. Als je een review wilt zien over het palette kan je op google een hele ton vinden. Ik verwijs graag door naar deze review.Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat een reactie achter dat je meedoet en noem je extra kansen op.

2. Laat een geldig e-mail adres achter

3. Volg Dresses and Daisies op bloglovin'

4. Like het bericht op bloglovin'Extra kansen (telkens +1)
5. Volg mij op facebook

6. Volg mij op youtube

7. Volg mij op instagram

8. Volg mij op twitter9. Tweet volgend berichtje: "Win makkelijk een (nep) Too Faced palet op www.dressesanddaisies.be @Smallestdaisy RT= Super lief!"

10. Plaats een bericht of link op je eigen website naar deze winactie.Regels
  • Zowel Belgen als Nederlanders mogen meedoen
  • De giveaway loopt vanaf vandaag 15-04-14 tot en met 31-05-14. (tweetal weken)
  • Ik contacteer de gekozen winnaar via mail (mailadres is dus belangrijk!). Als de winnaar niet reageert binnen de 48 uur kies ik een nieuwe winnaar. Dat lijkt mij het eerlijkst..
  • Als ik minder dan 20 deelnemers heb, cancel ik de winactie of laat ik hem iets langer doorgaan.
© Laupropos | All rights reserved.