zaterdag 14 juni 2014

Ebay | Chinese blackhead pore strip

Onzuivere poriën/mee-eters in de huid, het is niet bepaald één van de zeven schoonheden waarmee we door het leven willen. Toch zijn deze kleine ettertjes moeilijk weg te krijgen. Alles geprobeerd, maar deze black head pore strips van ebay nog niet... Het proberen waard.

Ik kocht vijf zakjes tegelijk omdat ze in bulk stukken goedkoper waren. Veel info over de verpakking kan ik niet geven, want die staat van kop tot teen in het chinees (of japans). Enige wat ik wist tijdens de aankoop is dat dit strips waren voor de neus en om de poriën te zuiveren.


Het zakje is onderaan makkelijk open te scheuren. Daarna komt een zwart dik goedje tevoorschijn. Deze is enorm plakkerig en moet je dus enkel op en rond je neus smeren. Het zakje bevat wel meer product dan je nodig hebt voor één beurt. De eerste keer dat ik een zakje uitprobeerde, stapelde ik het goedje op, zodat ik een dikke laag over mijn neus kreeg. De tweede keer smeerde ik er gewoon mijn hele gezicht mee in en dat werkte beter. Een te dikke laag van deze strip voelt niet heel prettig aan en het droogt niet snel genoeg om er later weer af te halen.


Het is een gek gezicht en ik leek op een zwarte pietje! Het is ongeveer 10-15 minuten wachten tot het product goed gedroogd is zodat je het eraf kunt halen. Normaal kan je het product er in één keer af trekken, maar bij mij kwam het er in kleine beetjes af. Het is soms ook even trekken omdat het goedje nog steeds erg plakt aan de huid. Mijn huid voelde achteraf iets zachter, maar niet overdreven schoon of veranderd. Mijn zwarte stipjes op mijn neus zijn er ook niet mee verdwenen, dus dat was best een bummer.


Op zich niet een wauw-product, maar toch fijn om eens op te hebben na een lastige dag op het werk. Die me-time mogen we ons nooit ontnemen hé. Ook de prijs van het product is zeer laag, waardoor dit niet eens een miskoop genoemd kan worden. Ik raad het niet echt aan, maar als je echt heel nieuwsgierig ernaar bent, dan moet je het zeker eens proberen. 

Blackhead pore strips - Ebay

Hoe reken jij met mee-eters af?
© Laupropos | All rights reserved.