zaterdag 28 juni 2014

Favoriete series van het moment #3

En toen was het weer tijd om mijn favoriete series met jullie te delen. Lekker neerploffen op de bank of lekker in bed met de laptop en een zakje chips genieten. Ik vond heel wat leuke nieuwe series, maar deze zijn wel voor een iets ouder publiek.
Don't trust the b**** in apartment 23
June, een 'ik-probeer-altijd-alles-volgens-de-regels-te-doen'-meisje gaat inwonen bij een echte bitch. Hoe verschillend ze ook zijn, ze blijken hele goede vriendinnen te worden, op hun unieke manier dan. Dat leidt tot hilarische toestanden en soms over de top situaties. James van der Beek speelt zichzelf in de rol, jullie kennen hem misschien van Dawson's creek, wat de serie nog leuker maakt.

GIRLS
Ietwat gechoqueerd begon ik aan deze serie. Het begint namelijk met een mollig meisje waarvan de geldtoevoer door de ouders afgesneden wordt. Als werkloze in New York is dat allesbehalve makkelijk, maar ze besluit haar plan te trekken. Ze is vreemd en haar vriend nog vreemder en je mag je aan de meest vreemde seksscènes verwachten. Oh ja... tieten mag je ook veel verwachten, maar toch greep deze serie mij vast. Het gaat erover dat het leven niet altijd makkelijk is, maar je toch altijd een weg vindt, hoe moeilijk het ook is. Laat je dus zeker niet misleiden door de meisjesachtige titel.

Friends with better lives
Een luchtige serie à la how i met your mother en friends. Het gaat over vrienden die elk een eigen levensstijl hebben: een eeuwige single, een gescheiden man (hello james van der beek!), een plots verloofd koppel (ook al kennen ze elkaar nog niet lang) en een getrouwd koppel met kinderen. Ik verzeker heel wat humor. Enig nadeel is dat de serie zo nieuw is, dat er nog maar weinig afleveringen zijn. Deze heb je snel uitgekeken en dan is het wachten tot de week erna.

Awkward 
Vooral het eerste en het tweede seizoen van de serie awkward zijn goed. Als je MTV kent, weet je dat je de meest bizarre over de top tienerseries mag verwachten. Gelukkig gaat MTV deze keer niet de 16 and pregnant-toer op, maar maakten ze er een fictieve serie van. Deze serie gaat over Jenna met haar struggles als tiener. Haar 'OMG' 'BFF' 'NO WAY' vriendin en zij hebben een eigen manier om door de middelbare school te komen en haar vriendje helpt daar niet echt bij. Het eerste en tweede seizoen vond ik die struggles fijn, maar het tweede en derde seizoen: "Make up your mind, Jenna!", wordt eens volwassen! Misschien hebben jullie daar minder problemen mee, dus kijk deze serie en beslis zelf, zeg ik dan.

Welke series raden jullie aan?
© Laupropos | All rights reserved.