donderdag 5 juni 2014

Let's make a statement

Misschien ben ik een paar treinen achter, maar de statement ketting-hype begint mij in te halen. Ik had al enkele basis kettingen, maar na een ronde rondkijken op Ebay was ik verkocht. Ik plaatste een bestelling en al snel ging ik ook gewone winkels binnen om meer exemplaren in handen te krijgen. Ik heb al een mooie collectie, al zeg ik het zelf.

Ik ben vooral verkocht aan de statement kettingen met bloemen. Hoe kan het ook anders. Mijn site heeft een bloemennaam en het is niet gek dat je mij vaak tegenkomt met een portie bloemen op mijn kledij. Hoe meer bloemen, hoe liever, want het hoort gewoon bij mij. Bij de Forever 21 vond ik leuke bloemenkettingen in allerlei kleuren en ik had enorm moeite om er de mooiste uit te halen. Ze waren gewoon allemaal mooi... Ik ging voor een mintgroene (ik probeer af te kicken van mintgroen, maar het is een lang proces) en een zwarte.


Ook op Ebay plaatst ik een bestelling voor statement kettingen. Ik kon niet kiezen voor een blauwe of oranje en kocht ze allebei. YOLO. Om het af te leren deed ik daar nog een mintgroene (oops...) ketting bij met diamantjes. Fake natuurlijk... Een ketting die ik al iets langer heb is er eentje van de H&M. Niet echt een statement ketting, maar hij wordt wel meteen gezien. Eerder een collar necklace dus, maar dan wel om een statement te maken.


De zwarte bloemetjesketting waarover ik het eerder had. Deze vond ik ook bij Forever 21. Past mooi bij een eenvoudige outfit om het geheel wat meer boost te geven.


De laatste ketting die ik voorstel is een simpele ketting van H&M. Deze sprong meteen in mijn vizier, maar toch kocht ik hem niet. Na een rondje winkelen keerde ik tocht terug om hem te komen halen. Hij is simpel, maar toch aanwezig, tevens iets voor mij. Deze draag ik graag tijdens het werken, alleen bengelen de kleuters er graag aan. Ziet er ook uit als iets wat je kan 'grijpen' he...

Laat jij je grijpen door de statement-hype?
© Laupropos | All rights reserved.