zondag 15 juni 2014

Make-it-up: Body-art / tattoo inspiration / eyeliner

Al vanaf kleins af aan was ik een creatieveling. Wiskunde en Frans, no way, maar tekenen, dozen kapot knippen en huizen ervan maken, kleuren ... daar was ik wel voor te vinden. Nog steeds kriebelen mijn handen als ik klei zie of een nieuw pak potloden open trek. Ook make-up kan voor meer doeleinden gebruikt worden dan om jezelf op te poppen en ik trek jullie graag daarin mee.  

Enorm lang staar ik al naar mijn eigen tattoo design, maar toch houdt permanentie mij tegen. Het gaat gewoon nooit meer weg. Make-up zorgt ervoor dat ik in staat ben om alles weer weg te boenen als ik het beu ben. Een dikke merci aan de demak-up doekjes, want zonder hen zou ik dit niet doen. Eyeliner, oogschaduw, lipkleuren ... waarmee ik mijn arm helemaal vol smeerde.Vriendinnen die ik al volkrabbelde:

Geniet van jullie zondag!
© Laupropos | All rights reserved.