Een fijne DIY hoeft niet altijd duur te zijn. Dat besefte ik mij weer toen ik een uitje naar de Action maakte. Ik wilde namelijk heel graag een klein kaptafeltje, eentje dat amper plaats innam en waar ik rechtstaand aan de slag kon. Make-uppen is heel fijn, maar ik ben nooit de persoon geweest die het leuk vind om er uren over te doen voor een look.


Ik had nog plaats over, gelukkig, want tegen de muur waar de haard op uitkomt, dus waar de muur wat meer naar voren gaat, hing er enkel een hart met postkaarten op. Dat hart kon wel weg, want ik was er een beetje op beugekeken. In de Action vond ik een leuk kant-en-klaar plankje dat ik de muur in vees. Verder had ik nog enkel een leuke spiegel nodig, die ik ook in de Action vond voor een prikje. Deze spiegel is wel niet zo wit als het plankje, maar het heeft wel iets. De romantische lijst maakt het af.


Wat het meeste thuishoort op een kaptafel is natuurlijk make-up. Ik vond dat mijn schattige boudoir eyes paletje er heel goed op paste. De plank is niet heel erg breed, dus ik wilde niet al te gek doen met spulletjes plaatsen. Op het palet zie je twee Rimmel lakjes, die ik ook bij de Action kocht aan een verminderde prijs. Aan de andere kant van de wandplank zie je een wattenschijfjeshouder en een boeketje om op te fleuren. De watjes zijn altijd handig om dicht bij de hand te hebben voor het corrigeren of om 's avonds de make-up eraf te halen. Vlakbij hou ik een reinigingslotion verborgen, zodat ik alles meteen bij de hand heb.


Boeket met rozen: €2,59
Spiegel barok lijst: €3,49
Wattenschijfjeshouder: €1,42
Wandplank: €3,49
____________________________
= €10,99

Voor het hele kaptafeltje betaalde ik een grote tien euro! Geen geld en ik ben er superblij mee. Ik wilde het goedkoop houden en ik wilde dat het aan al mijn eisen voldeed: praktisch, mogelijk om rechtstaand mijn make-up te doen en ook nog eens mooi om naar te kijken. Daar ben ik wel in geslaagd, denk ik.

Hoe ziet jouw perfecte kaptafel eruit?